Galatasaray, Evander transferinde geri sayıma geçti

29.07.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 12:11

Galatasaray transferde hareketli günler yaşıyor. Anlaşmaya vardığı Fredrik Midtsjö'yü İstanbul'a davet eden sarı kırmızılılar Evander transferinde de mutlu sona yakın. İşte detaylar...

Galatasaray, Evander transferinde geri sayıma geçti

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonluk yolundaki rakiplerine göre transferde daha yavaş hareket eden Galatasaray, gaza bastı. Sarı kırmızılıların özellikle teknik direktör Okan Buruk'un orta sahaya yapılmasını istediği transferlerde önemli gelişmeler yaşandı.

Fredrik Midtsjö bu akşam İstanbul'a geliyor

Galatasaray transfer gündemindeki isimlerden AZ Alkmaar'ın Noveçli futbolcusu Fredrik Midtsjö için kulübü ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılıların son detayları görüşmek ve transferi sonlandırmak için Türkiye'ye davet ettiği 28 yaşındaki orta saha bu akşam İstanbul'a gelecek.

Evander transferinde küçük pürüzler kaldı

Galatasaray'ın orta sahaya transferi için uğraş verdiği Danimarke ekibi Midtjylland'ın Brezilyalı 10 numarası Evander transferinde de geri sayıma geçti. 24 yaşındaki oyuncu sarı kırmızılı kulübe gelmeye hazır. Galatasaray ile Midtjylland ise uzlaşmaya her geçen dakika yaklaşıyor. İki kulüp arasında küçük pürüzler kaldı. Bu pürüzlerin de çözülmesinin ardından Evander'in sarı kırmızılı kulübe transferinin de en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'den Galatasaray'a Berkay Özcan cevabı!
Habere Git

28 gole doğrudan katkı yaptı

Midtjylland’a üç yıl önce Vasco da Gama’dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gelen Evander, geçen sezon performansıyla dikkat çekti. 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon takımıyla 47 resmi maçta forma giydi. Evander bu maçlarda 17 gol atıp 11 asist yaptı ve toplam 28 gole doğrudan katkı sağladı. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler