2-4 hafta yok denildi, 3 günde sahalara döndü!

15.01.2021 - 14:28 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 14:57

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen Afriyie Acquah ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. Malatyaspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz'ın 2-4 hafta arası oynamasını beklemediği futbolcu, 3 günde sahalara döndü. Peki Afriyie Acquah'ın sakatlığı neydi, nasıl oldu da 3 günde sahalarda döndü? İşte detaylar...

2-4 hafta yok denildi, 3 günde sahalara döndü!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forma giyen Afriyie Acquah ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 2-4 hafta arası formasından uzak kalacağı açıklanan futbolcu beklenenden daha kısa sürede sahalara dönecek. Peki bu nasıl oldu? Detaylar haberde…

2-4 hafta arası denildi ama 3 günde geri döndü

Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına odaklandı. Malatya ekibinde daha önce 2-4 hafta arası oynayamayacağı açıklanan Acquah, tedaviye kısa sürede olumlu cevap verdi ve iyileşerek takımla çalışmalara başladı.

Malatyaspor doktoru Hakan Ayaz ne demişti?

Kulüp doktoru Hakan Ayaz, futbolcunun iç yan bağlarında 1. derece zorlanma ve dizinde ödem tespit edildiğini ve tedavisine başlanan oyuncunun 2-4 hafta arası sahalardan uzak kalacağının öngörüldüğünü söylemişti.

Acquah, Hamza Hamzaoğlu ile problem yaşamıştı

Ganalı orta saha oyuncusu Acquah hatırlanacağı üzere daha önce teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile problem yaşamıştı. Oyundan erken alınmasına sinirlenen futbolcu daha önce kaptanlık bandını yere atmıştı. Hamzaoğlu, Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Acquah'ın geçen hafta da tepkisi oldu ve kaptanlık bandını attı, yere düştü. Bir daha bilmiyorum bu fırsatı olur mu. Hiçbir oyuncunun 90 dakika sahada kalacak diye bir kontratı yok” demişti.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

29 yaşındaki futbolcu bu sezon Yeni Malatyaspor’da 18 maçta 3 gol kaydetti ve 1415 dakika süre aldı. Oyuncu son olarak 9 Ocak tarihinde Kayserispor’a 1-0 kaybettikleri maçta oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler