2. Lig ekibi transferde çıldırdı!

31.12.2022 - 13:49 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 14:07

2. Lig Beyaz Grup'ta devreyi 4. sırada tamamlayan Çorumspor FK, transferde gözünü kararttı. İç Anadolu ekibi 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. Mehmet Akyüz ile yollarını ayırdı.

2. Lig ekibi transferde çıldırdı!

Nazım Türknas/ Ajansspor

2.Lig Beyaz Grup'ta zirveyi hedefleyen takımlarından Çorum FK’da devre arası tam bir transfer taauruzu yaptı. TFF 1. Lig'e çıkmak için tüm imkanlarını seferber eden kırmızı siyahlılar 6 ismi kadrosuna dahil etti.

Sakaryaspor'la transfer hareketliliği

Çorum FK, bir üst ligde orta sıralarda bulunan Sakaryaspor'un  iki önemli oyuncusu Ozan Sol'u kadrosunda kattı. Hurşit Taşçı ile de anlaşma aşamasına geldi.

Mehmet Akyüz Sakaryaspor'a gitti

Bu transferler karşılığı Mehmet Akyüz Sakaryaspor’un yolunu tuttu. tecrübeli golcü, 2 yarıda yeşil siyahlı takımın başarısı için mücadele edecek.

İlgini Çekebilir
Çorum FK - Bursaspor maçına olaylar damga vurdu! Kazanan...
Habere Git

Gökhan Karadeniz'e Çorum yolu

Çorum FK'nın 1. Lig'den transfer ettiği bir başka oyuncu Boluspor’un deneyimli isim Gökhan Karadeniz  oldu. 

Bodrumspor kalecisi Ali Türkan transfer edildi

Yine TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Bodrumspor'un kalecisi Ali Türkan da ikinci devre için Çorumspor FK'ya imza attı.

2. Lig'den 2 transfer

Iğdır FK’dan eski Eyüpsporlu orta saha oyuncusu Timur Temeltaş,  ve Tarsus İdman Yurdu'ndan stoper Fatih Solmaz, Çorum FK'ya gelen isimlerden oldu.

İlgini Çekebilir
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de play-off sistemi değiştirildi
Habere Git

Enver Şahin listede yok

Bursasporlu Enver Şahin'in transfer edileceği habelerinii ise   Çorumspor Başkanı Oğuzhan Yalçın yalanladı. Yalçın, futbolcu ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Murat Yıldırım satın aldı

Çorumspor FK, bu yaz futbolcu Murat Yılıdırım tarafından satın alındı. Murat Yıldırım halen başkanı olduğu takımda forma giyiyor. Kulübün başkanlığını eski bir futbolcu olan Oğuzhan Yalçın yapıyor.

2. Lig Beyaz Grup'ta büyük yarış

Çorum FK, topladığı 33 puanla 2. Lig Beyaz Grup'ta devreyi 4. sırada tamamladı. İç Anadolu kulübü, lider Amedspor'un 1 puan gerisinde ve önündeki Erokspor ve Şanlıurfaspor'la aynı puanda. Bu 4 takım bir üst lige çıkmak için büyük mücadele halinde.

Senin için hazırladığımız haberler