Bucaspor'dan gözdağı: Hedef Süper Lig

26.11.2022 - 15:49 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 16:09

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bucaspor'un asbaşkanı Erdal Gökhan, "Hedefimiz, bu yıl 1. Lig, sonraki yıl Süper Lig. Zaten bu şekilde bir kadro yapılanması içine girdik" dedi.

Bucaspor'dan gözdağı: Hedef Süper Lig

Nazım Türknas/ Ajansspor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta averaj ile lider olan Bucaspor Asbaşkanı Erdal Gökhan, Radyospor Üçleme Programında Nazım Türknas’ın konuğu oldu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.  

"Hedefimiz şampiyonluk"

Erdal Gökhan, sezon başında kurduğkları kadroya çok önemli transferler yaptıklarını söyledi. Bucaspor Asbaşkanı, "Hedefimizi kesinlikle şampiyonluk olarak belirledik. Tabii bu şampiyonluktan kastımız; bu yıl 1. Lig, sonraki yıl Süper Lig. Zaten bu şekilde bir kadro yapılanması içine girdik" dedi. 

"Bucaspor'un yeri Süper Lig"

Kesinlikle zaman kaybetmek istemediklerini belirten Erdal Gökhan konuşmasına şöyle devam etti: "Bucaspor’u layık olduğu yerlere taşımakta kararlıyız. Hedefimiz ve çalışmalarımız tamamen bu yönde. Taraftar desteğimiz de bu anlamda en önemli silahımız. Bucaspor’un yeri Süper Lig ve yakışan budur."

İlgini Çekebilir
Bucaspor 1928’de sakatlık şoku
Habere Git

Bucaspor mağazaları geliyor

"Kulüp ürünlerimizin satıldığı store mağazalarımız için çalışmalarımız bitmek üzere" diyen Erdal Gökhan, "Ürünlerimizin tamamı için Bucaspor 1928 lisanslı markamızla olacak. Bu hem ekonomik hemde kulübümize daha çok gelir kazandıracak bir sistem" diye konuştu. 

"Taraftar olmadan hiç bir şey yapılmıyor"

Bucaspor Asbaşkanı konuşmasına şöyle devam etti: "Bilinen markalı ürünlerde fiyatlar çok yüksek olduğundan taraftarımızı düşünmek zorundayız. Devre arasına kadar yetiştirmeye çalıştığımız 2 mağazamız var. Bir tanesi stadımız Buca Arena’nın altında diğeri ise Buca Cemil Şeboy Tesislerinin civarında olacak.Taraftar olmadan hiçbir şey yapılmıyor, onlarla birlikte bu mağazalarımızı aktif hale getireceğiz."

Stat revizyonu sezon sonuna

Buca Arena hakkında da bilgi veren Erdal Gökhan, "Stadımız Buca Arena için tadilat ve tamirat çalışmalarımız var. Ancak sezon başında planlama yaparken hem taraftarımızı hemde ligdeki konumumuzu düşünmek zorundayız. Sezon başında bu çalışmalara başlasaydık, bir devre kendi evimizden uzak kalacaktık. İnşallah sezon sonu şampiyonluk gelir, bizde çalışmalarımıza sezon sonu başlarız ve hemen bitiririz. Kendi evimiz Buca Arena’dan ve taraftarımızdan uzak kalmak istemiyoruz” dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler