Afyonsporlu Eray Akar’a Transfer Teklifleri Yağıyor

07.07.2023 - 19:29 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 19:34

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Afyonspor ‘un sol kanatta görev alan genç yıldızı Eray Akar’a transfer teklifleri üst üstte gelmeye devam ediyor. Detaylar...

Afyonsporlu Eray Akar’a Transfer Teklifleri Yağıyor

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Afyonspor'un sol kanatta görev alan genç yıldızı Eray Akar’a yağmur gibi tekliflerin geldiği öğrenildi. İşte detaylar...

Eray Akar, üst liglerin dikkatini çekti

Henüz 20 yaşında olmasına rağmen oynadığı futbol ile süper lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Ligde zirveye oynayacak takımların dikkatini çekmeyi başaran oyuncu, doğduğu şehir olan Hatayspor alt yapısında yetişmişti. 

Ömer Erdoğan, Hatayspor'da şans verdi

Bir önceki sezon Hatayspor U-19 takımında 32 maça çıkan, hatta 2021-2022 futbol sezonunun Hatayspor adına son maçı olan Giresunspor karşılaşmasında da teknik direktör Ömer Erdoğan tarafından Eray Akar’a son 22 dakika şans verilmişti.  

İlgini Çekebilir
TFF'den Lale Orta kararı!
Habere Git

Afyonspor'da 4 golü var

Geçen sezon transfer olduğu Afyonspor’da, istikrarlı oyununu devam ettiren 20 yaşındaki genç oyuncu, 31 karşılaşmada görev almış ve 4 gollük katkı sunmuştu. 

Hatayspor, tekrardan istedi

Genç oyuncuya şans vererek, bir nevi önünü açan Afyonspor yönetimi, kapısını bu transfer için çalan kulüplerden bonservis bedeli olarak minimum 1 milyon TL istediği, Hatayspor’un oyuncusunu tekrar takıma kazandırmak için uğraştığı ama bonservis bedeli yüzünden vazgeçtiği gelen bilgiler arasında. 

Afyonspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılınfa bitecek Eray Akar’ın transfer geleceği, şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Senin için hazırladığımız haberler