2020 kış şampiyonu Fenerbahçe

11.05.2020 - 20:18 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 20:23

2020 kış şampiyonu Fenerbahçe

Koronavirüs salgını nedeniyle online oynanan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi Finali'nde kupaya uzanan takım 1907 Fenerbahçe Espor olurken, “En Değerli Oyuncu” ödülünü ise yüksek performansıyla dikkat çeken, 1907 Fenerbahçe Espor'un Orta Koridor oyuncusu Ersin ‘'Blue ‘' Gören aldı.

Vodafone'un, gençlik markası Vodafone FreeZone ile destek verdiği, League of Legends oyununun espor ligi Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde 2020 Kış Mevsimi Finali 11 Mayıs'ta online olarak oynandı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçını, fastpay Wildcats'i 3-0'lık skorla mağlup eden 1907 Fenerbahçe Espor kazandı.

Finalde “En Değerli Oyuncu” ödülünü ise yüksek performansıyla dikkat çeken, 1907 Fenerbahçe Espor'un Orta Koridor oyuncusu Blue aldı

Oyuncuların evlerinden bağlandığı final maçı Twitch, YouTube ve Nimo TV'ye ek olarak Vodafone TV'den de canlı yayınlandı ve Vodafone'luların internetinden yemedi.

Kış Mevsimi Finali'ni değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy,  “Vodafone FreeZone olarak, esporun en büyük destekçilerinden biri olmayı sürdürüyoruz. Türkiye'nin en büyük profesyonel espor ligi Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'ne 3 yıldır destek veriyoruz. Espor pazarına bugüne kadar yaklaşık 13 milyon TL'lik yatırım yaptık. Yaptığımız kampanyalar ve tanıtımlarla 14 milyon kişiye ulaştık. Espor alanında 2022 yılının sonuna kadar toplam yatırımımızın 30 milyon TL'ye ulaşmasını planlıyoruz." derken; Fenerbahçe'yi ve Blue'yu kutladı.

Fenerbahçe'yi kutlayan Riot Games Türkiye Ülke Genel Müdürü Erdinç İyikul ise, "En kısa sürede takımlarımız ve taraftarlarımızla kucaklaşabildiğimiz, daha güçlü bir espor ekosistemi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadesiini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler