2021 ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları açıklandı mı?

09.02.2021 - 18:34 | Son Güncellenme: 09.02.2021 - 18:45

ATA ve AÖF bütünleme sınavlarına girenler sınav sonuçlarını merak etmeye devam ediyor. Vize ve final sonuçlarından tam not alamayan öğrenciler bütünleme sınavına girerek notlarını yükseltmek ve kaldığı derslerden geçmek istiyor. ATA ve AÖF büt sınav sonuçları açıklandı mı ve ne zaman açıklanacak gibi arama yapanlar ayrıca ATA ve AÖF bütünleme sonuçları açıklandı mı ve ne zaman açıklanacak gibi aramalarda yapıyorlar. İşte tüm detaylar...

2021 ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları açıklandı mı?

8 Şubat'ta başlayan bütünleme sınavları 19 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. Ardından sonuçların ise açıklanması sınavlar bittikten sonra olması bekleniliyor. Sınavlar komple sona erdikten sonra sonuçlar sisteme yüklenecek. İşte detaylar...

ATA AÖF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?

8 Şubat'ta başlayan bütünleme sınavları 19 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. Sınav sonuçlarının sona ermesinden en geç 2 hafta içinde sonuçların açıklanması bekleniliyor. ATA AÖF tüm sınavlarda sona erdikten en geç 2 hafta içinde açıklaması bu sınavda da devam edeceğini düşünülüyor.

ATA AÖF bütünleme sonuçları nereden açıklanacak?

2021 güz yarıyılı sınav sonuçları  ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) sistemi üzerinden tüm öğrencilere ilan edilecek. 

Sisteme girebilmek için öğrencilerin öncelikle https://obs.atauni.edu.tr/ adresine giriş yapmaları, akabinde karşılarına ekran üzerinden TC kimlik no ve parola yardımı ile öğrenci sistemine giriş yapmaları gerekiyor.

ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden yapabilirler.

ATA AÖF kayıt harcı hangi bankaya yatırılıyor?

ATA AÖF öğrencileri katkı paylarını T.C Kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubeleri veya internet bankacılığı ile ödeme yapabilecekler.

Senin için hazırladığımız haberler