Galatasaray, Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay ile Büyük Ölçüde Anlaştı

19.07.2023 - 00:26 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 00:40

Galatasaray, Bayer Leverkusen'in Türk asıllı Alman futbolcusu Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Galatasaray, Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay ile Büyük Ölçüde Anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yeni sezona hazırlanan Galatasaray, takviye çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde kamp dönemini geçiren Sarı-Kırmızılılar yönetim kanadında da transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon başında yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Dursun Özbek yönetimi, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefiyle listesini oluşturdu. Kadrosunu korumayı başaran Sarı-Kırmızılılar, nokta transferlerle takımı güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kerem Demirbay Aslan'ın listesinde

Orta sahaya takviyede bulunmak isteyen Galatasaray, Bundesliga temsilcisi Bayer Leverkusen'de forma giyen Kerem Demirbay'ı radarına aldı.

İlgini Çekebilir
İşte Süper Lig'de derbi tarihleri! G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...
Habere Git

Cimbom, Leverkusen ile büyük ölçüde anlaştı

Sarı-Kırmızılılar, Kerem Demirbay'ın transferi için kulübü Bayer Leverkusen ile bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Transfer önümüzdeki günlerde resmileşecek

Türk asıllı Alman futbolcunun transferi konusunda önemli bir aşama kaydeden Sarı-Kırmızılı yönetim imzaya çok yakın. Transfer önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak.

Leverkusen 32 milyon Euro'ya aldı

Schalke 04 ve Borussia Dortmund gibi takımların altyapısında yetişen Kerem Demirbay, Hoffenheim'da gösterdiği performans ile dikkat çekti. Başarılı orta oyuncusu, 2019 yılında Bayer Leverkusen'e 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray son hazırlık maçında mağlup!
Habere Git

Kerem Demirbay'ın geçen sezonki performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon Bayer Leverkusen formasıyla 36 maça çıktı. 2113 dakika sahada kalan Kerem Demirbay, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler