3.5 milyon dolar zarardan 450 bin dolar gelire

22.01.2021 - 12:20 | Son Güncellenme: 22.01.2021 - 12:27

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, basketbol takımının sponsorluk anlaşması toplantısında açıklamalarda bulundu. Çebi, "Bu sezon yaklaşık 450 bin dolar gelir bekliyoruz" dedi. Detaylar haberimizde...

3.5 milyon dolar zarardan 450 bin dolar gelire

Bertan ERMAN - AJANSSPOR

Beşiktaş, basketbola sponsor buldu. Kripto para porsasında faaliyet gösteren Icrypex, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'na sponsor oldu. Daha önce ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu üzere, Beşiktaş 1.5 yıllık anlaşma çerçevesinde 1.5 milyon dolar alacak.
Bugün düzenlenen imza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basketbol şubesinin geçen sezon 3.5 milyon dolar zarar ettiğini belirterek, "Bu sezon sonunda 450 bin dolar gelir bekliyoruz" dedi. Siyah beyazlı kulüp, Ahmet Kandemir yönetiminde bu sezon şubede gençleştirme operasyonu yaparken, kapanan Banvit Kulübü'nün altyapısından yaklaşık 15 oyuncuyu bünyesine kattı.

"Pandemi döneminde sponsor bulmanın çok zor"

Pandemi döneminde sponsor bulmanın çok zor olduğunu belirten Çebi, Pandemi döneminde ekonominin çok zorlandığı bir süreçte sponsor bulabilmenin önemi ortada. Beşiktaş basketbol takımımızın sponsorluğunu üstlenen Icrypex'e teşekkür ediyorum. Kripto para, son zamanlarda çok yaygınlaşmaya başladı. 

"450 bin dolar gelir bekliyoruz"

Beşiktaş basket takımımız bu sezon ayrı bir sistemle yürüdüğünü ve başarılı olduğunu görmekteyiz. Son olarak Fenerbahçe gibi önemli bir rakibimizi yenmenin bunun ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Bu sezon yaklaşık 450 bin dolar gelir bekliyoruz. İhtiyacımız vardı" dedi.  (Beşiktaş'a 12 milyon liralık sponsor)

"Bu sezon satmak istediğimiz bir oyuncu yok"

Bu sezon oyuncu satmayacaklarını ifade eden Çebi, "Bu sezon satmak istediğimiz bir oyuncu yok. Önümüzdeki sezon da satmayı arzu etmiyoruz. Önceliğimiz sportif başarı. Bu seneki bütçe, geçen seneki bütçenin dörtte biri.

Menajer Ati Koç ile ortak proje

Beşiktaş, menajer Ati Koç ile yaptığı anlaşmayla daha önce Banvit Kırmızı'da yer alan çok sayıda genç oyuncuyu bünyesine kattı. Bu oyuncuların satılıp satılmaması konusunda öncelik Beşiktaş'ın. Satılması halinde menajer Koç, yüzde 30 pay alacak. Siyah beyazlıların kadrosunda yer alan Alper Şengün başta olmak üzere genç yıldızlarına NBA başta olmak üzere büyük ilgi var.

Beşiktaş'ın basketbolda gerçekleştirdiği yeni projenin tüm detaylarını Ahmet Kandemir ile yaptığımız bu röportajdan okuyabilirsiniz:

https://ajansspor.com/haber/besiktas-bir-menajere-verilmedi-isbirligi-yapti-478872

 

Senin için hazırladığımız haberler