Walter Bwalya'dan Flaş Yeni Malatyaspor açıklaması: Maaşım ödenmedi

02.01.2022 - 17:05 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 00:44

Son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi feshedileceği iddia edilen Walter Bwalya flaş açıklama yaptı.

 Walter Bwalya'dan Flaş Yeni Malatyaspor açıklaması: Maaşım ödenmedi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

TFF Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesinin feshedileceği gündeme gelen Walter Bwalya, ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulundu.

4 aydır maaş alamıyor

leoparsportafrique sayfasına konuşan 26 yaşındaki Kongolü golcü oyuncunun, Doğu Anadolu ekibinden 4 aydır maaş alamadığı ve sözleşmesini feshedeceği belirtildi. 

Kiralık geldi

Sezon başında Mısır'ın Al Ahly takımından 254 Bin Euro karşılığında satın alma opsiyonu ile kiralanan golcü oyuncu, bu sezon 9 maçta sahaya çıktı ve skor üretemedi. 

İlgini Çekebilir
Malatyaspor'da Sumudica'nın transfer listesinde 9 isim!
Habere Git

Walter Bwalya kimdir?

5 Mayıs 1995'de Lubumbashi'de doğan Kongolu santrafor, futbol hayatına FC Lubumbashi'de başladı. Kongo'dan, Zambiya ekibine transfer olan 26 yaşındaki forvet, oradan El Gouna'ya gelerek, Mısır ligi ile tanıştı. 1 Milyon Euro karşılığında El Gouna'dan, Al Ahly'e transfer olan Walter Bwalya, son olarak Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'a 254 Bin Euro kiralama bedeli ile transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler