4 milyon Euro'yu getir, Samatta'yı götür

06.05.2021 - 19:20 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 19:32

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, beklediği verimi alamadığı Mbwana Samatta'yı gözden çıkardı. Kanarya, Samatta'nın bonservis bedelini de belirledi.

4 milyon Euro'yu getir, Samatta'yı götür

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, sezon başı tranfer edilen ancak performansıyla beklentilerin altında Mbwana Samatta'yı için tekliflere açık. Kanarya, Samatta'nın bonservis bedelini de belirledi.

Fenerbahçe, Samatta'nın bonservis bedeline karar verdi

Sabah Gazetesi'nin haberine göre sarı - lacivetliler, beklentilerin altında kalan Tanzanyalı futbolcuyu satış listesine koydu. Fenerbahçe, Samatta'nın bonservis bedelini ise  4 milyon Euro olarak belirledi.

 

Kanarya, Samatta'yı sezon başında Aston Villa'dan 6 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamıştı. Samatta ile toplamda 4 yıllık bir anlaşma yapıldı. 

Samatta'ya transfer teklifi var mı?

Sarı - lacivertlilerde 28 yaşındaki futbolcusuyla 2 takım ilgileniyor. Samatta'nın daha önce formasını giydiği ve büyük bir çıkış yakaladığı Genk ile bir başka Belçika ekibi Club Brugge, Samatta'yı transfer etmek istiyor.

Samatta Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Sezon başı büyük beklentilerle çubuklu formayı sırtına geçiren Samatta, saı - lacivertlilere hayal kırıklığı yaşattı. Samatta bu sezon 29 maçta forma giyerken 6 gol atabildi. 

Senin için hazırladığımız haberler