4 yıldız için Ali Koç'a rapor!

17.05.2018 - 08:53 | Son Güncellenme: 17.05.2018 - 08:53

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un sportif direktör olarak düşündüğü Pitarch, 4 futbolcu için rapor sundu.

Fenerbahçe’de başkan adayı Ali Koç seçilirse takımın getirmeyi planladığı “A takımı”yla Londra’da bir araya geldi… bir süredir Fenerbahçe için transfer dahil pek çok çalışma yürüten Kenyon’dan son çalışmalar için bilgi aldı.

Westminster Borough bölgesinin en lüks otelinde kalan Koç’un burada CEO olarak düşündüğü Peter Kenyon, sportif direktör Pitarch, alt yapı sorumlusu Alexanco ve scout şefi Pecini ile gelecek sezonun planlaması üzerinde durduğu gelen bilgiler arasında.

Kenyon toplantıda Koç’a yaklaşık 4 aydır menajerler ve Avrupa’nın önemli kulüplerinin yöneticileriyle yürüttüğü oturumlarda aldığı bilgileri paylaştı. Pitarch ile Pecini ise belirlenen oyuncuların nasıl bir programla takıma katılması ve Türkiye’ye uygunluklarını yorumladı. Alexanco ise dosya haline getirdiği alt yapı sistemi üzerinde yaptığı bazı düzenlemeleri iletti.

Pitarch'tan Koç'a 4 oyuncu için transfer raporu

Henüz Sampdoria ile anlaşması devam ettiği için Fenerbahçe adına çalışma yapmayan sadece stratejik destek veren Pecini’nin daha önceki yıllarda izlediği bazı oyuncularla ilgili Pitarch’ı bilgilendirdiği iddia edildi. Pitarch’ın bu oyuncular Semper, Dickman, Majer ve Romulo gibi isimlerle ilgili yaptığı araştırmanın detaylarını Ali Koç’ya paylaştı. 4 oyuncunun Süper Lig’e gelirse F.Bahçe’ye ne verip ne veremeyeceğini, Türkiye’ye uyup uymayacağını, aile yaşantılarını ve tüm teknik detayları anlattı. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler