48 saat kala Aysal’dan hamle

26.05.2021 - 16:59 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 21:55

Galatasaray'da eski başkanlardan Ünal Aysal da, değerlendirme yapmak için eski kurmayları Adnan Öztürk ve Sedat Doğan ile toplantı yapma kararı aldı. İşte detaylar...

48 saat kala Aysal’dan hamle

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da başkan adaylarının listelerini teslim etmesine 48 saat kalırken birçok adayın çıkması üzerine eski başkan Ünal Aysal, değerlendirme yapmak için eski kurmayları Adnan Öztürk ve Sedat Doğan ile toplantı yapma kararı aldı.

Adaylık açıklaması...

Bu toplantıdan sürpriz bir adaylık açıklaması gelmesi ihtimaller dahilinde.

Bilindiği üzere Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Yeniden başkan olmam ne bana ne de Galatasaray'a bir şey kazandırır. Benim tecrübemdeki insanların Galatasaray'a katkısı genel kurul içinde eksik olanları görüp, yeni bir düzenin kurulmasında fikir önderliği yapmaktır. Herhalde önümüzdeki günlerde bunu yapacağım" diyerek aday olmacağını söylemişti. 

ÜNAL AYSAL ADAY OLACAK MI? AÇIKLADI

Başkanlık seçimi 18 Haziran

Öte yandan Galatasaray kulübü, Divan Kurulu Başkanlık seçiminin 18 Haziran’da yapılacağını açıkladı. 

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık seçiminin, yetkili mercilerin izin vermesi şartıyla, 18 Haziran Cuma günü 10.00-15.00 saatleri arasında Galatasaray Lisesi’nde yapılacağı açıklandı.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "29 Nisan 2021 tarihinde yapılacağı duyurulan Divan Kurulu Başkanlık Seçimini, geniş katılımlı Genel Kurul niteliği taşıdığından T.C. İçişleri Bakanlığının ilgili genelgesi uyarınca ileri bir tarihe ertelemiş ve seçim tarihini bilahare açıklayacağımızı duyurmuştuk. Yeni dönem (2021-2024) Divan Kurulu Başkanlık Seçimi, yetkili mercilerin izin vermesi şartıyla, 18 Haziran 2021 Cuma günü 10.00 -15.00 saatleri arasında Galatasaray Lisesi’nde yapılacaktır" denildi.

Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu da Aysal ile buluştu

Ünal Aysal’ın ev sahipliğinde yapılan ve Adnan Öztürk ile Sedat Doğan'ın da katıldığı toplantıya başkan adaylarından Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu da davet edildi. Sarı - kırmızılı kulübün tecrübeli isimlerinin birleşme teklifi yapması bekleniyor.

 

 

 

Galatasaray'dan transfer atağı! Anlaşma sağlandı...
 

Senin için hazırladığımız haberler