Almeira-Granada maçına Luis Suarez damga vurdu, ancak üç gol galibiyete yetmedi

01.10.2023 - 17:41 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 17:51

İspanya La Liga'da Almeria ve Granada'yı karşı karşıya getiren maçta Almeria forması giyen Luis Suarez 5 dakikada hat-trick yaptı. Almeira, 3-0 öne geçmesine karşın bir puana razı oldu.

Almeira-Granada maçına Luis Suarez damga vurdu, ancak üç gol galibiyete yetmedi

AJANSPOR - DIŞ HABER

İspanya Ligi'nde Almeria, Granada'yı konuk etti. Almeria ilk yarıda Kolombiyalı futbolcu Luis Suarez'in 5 dakikadaki hat-trick'i ile 3-0 öne geçti. 25 yaşındaki forvet, 41, 44 ve 45+1'de rakip ağları havalandırdı. 

Granada ikinci yarı coştu

İkinci yarı sazı eline alan ekip Granada oldu. Bran Martinez'in penaltı golüyle 66. dakikada ilk golü bulan konuk ekip, 70'de Ricard Sanchez ve 86'da Myrto Uzuni'nin golleriyle skoru 3-3'e getirdi. İki takımın da kalan dakikalarda çabası yetirli olmadı ve maç bu skorla sona erdi. 

Ligin son iki sırasındaki iki ekipten Granada puanını 5'e, Almeria ise 3'e çıkardı. Granada, 20 takımlı ligde 19; Almeria ise sonuncu sırada kaldı. 

En hızlı hat-trick Mane'den

Futbol tarihinde kayıtlara geçmiş en hızlı hat-trick Sadio Mane'ye ait. Senegalli golcü, Southampton forması giydiği dönemde Aston Villa ağlarını 2 dakika 56 saniye içerisinde üç kere havalandırarak rekoru ele geçirmişti.

Kezman da listede 

Futbol tarihinin en hızlı hat-trickleri listesinde eski Fenerbahçe'li futbolcu Mateja Kezman da yer alıyor. Kezman, 2007-2008 sezonunda Fenerbahçe formasıyla Alanyaspor'a karşı 77, 78 ve 80. dakikalarda 3 gol kaydederek hat-trick yapmıştı.

Luis Suarez kimdir?

Luis Suarez, 1997 yılında doğdu. Kariyerinde Granada ve Marsilya formaları da giyen Kolombiyalı forvet, 2 sezondur İspanya'da Almeria forması giymeye devam ediyor. Suarez'in bu sezon 4 golü bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Kartal pençeyi attı Cimbom liderliği kaybetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler