İsmail Kartal, basın toplantısında konuştu: Ludogorets hafife alınacak takım değil

25.10.2023 - 15:45 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 15:48

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Ludogorets maçı öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı. Kartal, Bulgaristan ekibinin son 12 yılın şampiyonu olduğuna dikkat çekti.

İsmail Kartal, basın toplantısında konuştu: Ludogorets hafife alınacak takım değil

AJANSSPOR HABER

Ludogorets maçının analizlerini yaptıklarını söyleyen İsmail Kartal, "Hem Avrupa hem de kendi liglerindeki maçlarını izledik. Bazı oyuncuların sakatlık sorunu olduğunu biliyoruz. Son maçta da bir oyuncuları sakatlandı. Sakatlık dereceleri hakkında tam bilgimiz yok. Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans sergileyen bir takım" dedi.

Ludogorets'e dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Ludogorets 12 yıldır Bulgaristan Ligi'nde şampiyon. Bulgaristan Ligi'ni domine eden bir takım. İlk kez bu sezon çalkantılı günler geçiriyorlar. Eksik maçlarını kazandıklarında ligin gizli lideri durumundalar. Hocaları değişti, eski hocaları daha önce Ludogortest'te çalıştı. Her şeyi takip edip kendimize göre buradan neler çıkartabilirizle ilgili dersimize çalışıyoruz. Tek hedefimiz seyircimiz önünde yüksek özgüvenle maçı kazanmak. Maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Ludogorets hafife alınacak bir takım değil"

Ludogorets maçıyla ilgili analizlerinden bahsetmesi istenen Fenerbahçe'nin teknik patronu, "Ludogorets iyi bir takım. Her sene özellikle Brezilya ve Latin Amerika'dan oyuncu alan bir takım. Ludogorets'in 7-1 mağlup olduğu maçı izledik. Maçın gerçek skoru o değil. Her gelen top gol oluyor. Demorilazasyon var. Kaleci hataları var. 7 gol yedikleri için hafife alınacak takım değil. Rakibi çok ciddiye alıyoruz. Buna da en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. 11'le ilgili karar vermedim. En iyi 11 ile maça çıkacağız" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler