Samsunspor Hüseyin Eroğlu ile Anlaştı! Yüksel Yıldırım'ın Sözleri Gündem Oldu

25.09.2022 - 19:18 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 20:48

Samsunspor, Altınordu'dan ayrılan Hüseyin Eroğlu ile sözleşme imzaladı. Başkan Yüksel Yıldırım'ın Eroğlu hakkında daha önceki açıklaması gündem oldu.

Samsunspor Hüseyin Eroğlu ile Anlaştı! Yüksel Yıldırım'ın Sözleri Gündem Oldu

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, geçtiğimiz hafta Başkan Yüksel Yıldırım'ın düşünmediklerini belirttiği Hüseyin Eroğlu ile sözleşme imzaladı. Eroğlu'nun, Samsunspor'un başına geçmesinin ardından Yüksel Yıldırım'ın teknik adamla ilgili daha önceki açıklamaları gündeme geldi.

Sözleşme 1+1 yıl

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük konusunda Hüseyin Eroğlu ile yaptığı görüşmeler sonucu 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu'nun imza töreni 26 Eylül Pazartesi saat 14.30'da Nuri Asan Tesisleri'mizde gerçekleşecektir. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi. 

Hüseyin Eroğlu'nun Altınordu kariyeri

49 yaşındaki teknik adam, Altınordu ile çıktığı 368 maçta 168 galibiyet, 89 beraberlik, 111 mağlubiyet alırken 593 puan topladı ve maç başına da 1.61 puan ortalaması yakaladı.

Öte yandan, Samsunspor ligde 6 hafta sonunda topladığı 9 puanla 7. sırada bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Transfer sürecini anlattı! "Birçok takımla görüştüğüm söylendi"
Habere Git

"Bu gibi hocalar baskı yapıyor Samsunspor’a gelmek için"

Bilindiği üzere, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım daha önce yaptığı açıklamada Hüseyin Eroğlu ile görüşmediğini söylemişti. Yıldırım, "Hüseyin Eroğlu ile bir kez dahi görüşmedim. Bu gibi hocalar baskı yapıyor Samsunspor’a gelmek için." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Tolgay Arslan'a bir gün "CometoBesiktas" çağrısı olacak mı?
Habere Git

"Hüseyin Eroğlu şampiyonluk iddiası olmayan takım çalıştırdı"

Yıldırım, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Hüseyin Eroğlu iyi bir hoca ama Samsunspor’un hocası değil. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Belki hoca bulamam takımın başına getiririm. Ancak Hüseyin Eroğlu şampiyonluk iddiası olmayan takım çalıştırdı. Hiç bir baskısı olmayan şampiyonluk istemeyen takım çalıştırmış bir isim. Belki hoca bize gelirse süper olur, başarılı olabilir. Ancak ben risk alamam. şu anda düşüncemiz bu şekilde."

Senin için hazırladığımız haberler