Beşiktaş - Viktoria Plzen Maçında 11 Dakika Oynayan Serdar Saatçı Kapı Tekmeledi

12.07.2022 - 18:40 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 19:11

Beşiktaş, Viktoria Plzen ile hazırlık maçı yaptı. 0-0 berabere biten maçta 11 dakika sahada kalan Serdar Saatçı soyunma odasının kapısını tekmeledi.

Beşiktaş - Viktoria Plzen Maçında 11 Dakika Oynayan Serdar Saatçı Kapı Tekmeledi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon hedeflerinin uzağında kalan Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael önderliğinde yeni dönem hazırlıklarına devam etti. Siyah-Beyazlılar, çalışmalarını yürüttüğü Avusturya kampında ikinci kez hazırlık maçına çıktı.

Maçta gol sesi çıkmadı

Kadrosunu test eden Beşiktaş, Avusturya'da ikinci kez hazırlık maçı düzenlerken, Viktoria Plzen'le karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Kamptaki genç oyuncuları da izlemek için çokça süre tanıyan Valerien Ismael, maçta Emirhan Delibaş, Berkay Vardar, Hasic, Emre Bilgin, Oğuzhan Akgün, Aytuğ Kömeç, Necati Bilgiç ve Cisse gibi isimlere yer verdi.

Serdar Saatçı kapı tekmeledi

Öte yandan Salih Uçan'ın yerine 72. dakikada oyuna dahil olan Serdar Saatçı'nın 83. dakikada yerini Aytuğ Kömeç'e bırakması dikkat çekti. Sercan Dikme'nin haberine göre bu durumdan rahatsız olan Serdar Saatçı, direkt soyunma odasına gitti. Genç defans oyuncusu soyunma odasının kapısına tekme attı.

Cenk Tosun: "Kazanmayı hak eden taraf bizdik"

0-0 beraberlikle sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, "Kazanmayı hak eden taraf bizdik. Ama olmadı. Bunlar idman maçları bizim için. Önümüzdeki daha uzun yol var. Hocamızın bir sistemi var. Bunları oturtmak için çalışıyoruz. Kamp iyi geçiyor bizim için daha sakatlık vermedik çok şükür." dedi.

Takımın hücum hattı için konuşan Cenk Tosun, "Hepimizin farklı tipte forvet olması hocanın elini güçlendiriyor. Benim atmadığım zaman onlar, onların atmadığı zaman ben atacağım. 3-5-2 tarzında oynuyoruz. Güzel bir sistem. Süper Lig'deki ilk maça tamamen hazır olmak niyetindeyiz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Saiss'e koruma! Takımdan ayrı kalacak
Habere Git

"Şu anda hiçbirimiz yüzde 100 değiliz"

Kendi durumu ve kamp süreci hakkında açıklama yapan Cenk, "Uzun süredir ben de maç oynamadım. Everton'da bazen oyuna giriyordum. Ama bunlar uzun süreler değil. 2 maçta da 45 dakika oynadım. Yüzde 100 hazır olmadığım için bunlar bana iyi geliyor. Şu anda hiçbirimiz yüzde 100 değiliz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler