"8 Ocak'ta mail attım ama açılmamış bile!"

27.01.2020 - 20:25 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 17:32

"8 Ocak'ta mail attım ama açılmamış bile!"

Dört büyüklerden sonra Başakşehir de TFF’ye kazan kaldırdı. Bozbaykuşlar’ın başkanı, kart cezası için talimat değişikliği istediklerini ve bunun için 8 Ocak’ta e-mail attıklarını ama bunun açılmadığını söyledi.

AJANSSPOR-DETAY

Türkiye Futbol Federasyonu’na destek azalmaya başlıyor. Dört büyüklerle zaman zaman çatışma yaşayan Nihat Özdemir yönetimine göreve geldiğinden bu yana büyük destek veren Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da kazan kaldırdı.
Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 2-0 yendiği maçın ardından verdiği demeçte Gümüşdağ, TFF’yi ilk kez açıktan eleştirdi.

Kırmızı kart cezalarının kupa maçlarında çekilmesi konusunda talimat değişikliği istediklerini ancak TFF tarafından değerlendirilmeye alınmadığını anlatan Gümüşdağ, “8 Ocak’ta Kulüpler Birliği Vakfı aracılığı ile TFF’ye talimatlarla ilgili değişiklik talebimizi gönderdik. Kulüp olarak biz ligde ceza gören ligde cezasını görsün kupada ceza gören kupada cezasını görsün istedik. Ancak 8 Ocak’ta e-posta gitmesine rağmen mail açılmamış bile. Federasyonun asli görevi etik değerleri korumaktır ki bütün kulüpler bunu yapmalı ama öncelikle TFF yapmalıdır. Bu tip konulara hızlı şekilde müdahale etmeleri lazım. TFF’nin her alanda daha gayretli olması lazım. Günü geldiğinde sorunları çözeceksiniz yoksa tüm takımlar burada sıkıntı yaşar” dedi.

Avrupa'da kart ceza sistemi nasıl ?

Ne olmuştu?

Fenerbahçe'nin yetenekli golcüsü Vedat Muriç, Gaziantep FK maçının 80. dakikasında sarı kart görerek, ligde görmüş olduğu 4. sarı karttan dolayı 19. haftada oynanacak Medipol Başakşehir maçında cezalı duruma düşmüştü.

Ancak 25 yaşındaki forvet, maçın uzatma anlarında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Yönetmeliğe göre Muriç, çift sarı karttan atıldığı için cezasını Kayserispor kupa maçında çekerek Başakşehir’e karşı oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler