Nottingham Forest 8 Maçta 6 Kez Yenilen Hocasıyla Sözleşme Yeniledi

07.10.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 07.10.2022 - 14:14

Premier Lig ekibi Nottingham Forest, 8 maçta 6 yenilgi alan teknik direktör Steve Cooper ile sözleşme yeniledi. Takımın bu kararı taraftarları şaşırttı.

Nottingham Forest 8 Maçta 6 Kez Yenilen Hocasıyla Sözleşme Yeniledi

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Nottingham Forest, geride kalan 8 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. İngiliz kulüp, beklentinin altında başlangıca rağmen teknik direktörü ile sözleşme yeniledi.

2025'e kadar Cooper ile devam

Nottingham Forest, Steve Cooper'ın sözleşmesinin yenilendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada 42 yaşındaki teknik adamın kontratının 2025 yılına kadar uzatıldığı ifade edildi.

Taraftar şaşkın

Ligde alınan kötü sonuçların ardından kulübün teknik direktör hakkında verdiği bu karar sosyal medyada taraftarları şaşırttı. Birçok Nottingham Forest taraftarı, alınan kararın yanlış olduğunu ifade etti. Kimisi ise 23 yıllık Premier Lig hasretinin sona ermesinde büyük rol oynayan teknik adama güvendiklerini belirtti.

23 yıllık hasreti bitirdi

Nottingham Forest, Steve Cooper önderliğinde Championship'te tarih yazdı. Play off finalinde Huddersfield Town ile karşı karşıya gelen Nottingham Forest mücadeleyi 1-0 kazanarak 23 yıl sonra Premier Lig'e yükselmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Ülke puanında rakiplerimiz ne yaptı?
Habere Git

Takımın başında 2. sezonunu geçiren Steve Cooper, çıktığı 54 maçta 29 galibiyet elde etti. Cooper, 12 karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken, 13 mücadelede ise yenildi.

Senin için hazırladığımız haberler