A Milli Takım yeni isimlerle antrenmanda

14.11.2022 - 19:54 | Son Güncellenme: 14.11.2022 - 20:06

A Milli Futbol Takımı Çarşamba günü Diyarbakır'da İskoçya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Riva'da Stefan Kuntz yönetiminde yaptığı antrenmanlarla başladı.

A Milli Takım yeni isimlerle antrenmanda

A Milli Takım 16 Kasım'da İskoçya, 19 Kasım'da ise Çekya ile oynayacağı hazırlık maçlarının hazırlıklarına başladı. Stefan Kuntz yönetiminde ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman yarı sahada pas çalışması ile devam ederken taktik antrenmanla sona erdi. 

İlk kez kadroda olan isimler dikkat çekti

A Milli Takında Emirhan İlkhan, Arda Güler, Samet Akaydın ve Tayyip Sanuç milli takıma ilk kez çağrılan isimler oldu. Millilerde Mehmet Zeki Çelik ve Onur Bulut salonda çalıştı. Dün takımlarıyla lig maçına çıkan Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Orkun Kökçü ve Enes Ünal ise antrenmanda yer almazlarken, milli takım kampına bu gece katılacaklar. 

 

Diyarbakır'a hareket edecekler

İskoçya ve Çekya ile hazırlık maçları yapacak olan A Milli Takım, yarın saat 14.30'da karşılaşmanın oynanacağı Diyarbakır'a hareket edecek ve son antrenmanını mücadelenin oynanacağı Diyarbakır Stadyumu'nda saat 19.00'da gerçekleştirecek. 
 

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun'dan Valerien Ismael ve Şenol Güneş itirafı geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler