A Milli Takım’da İrfan Can Kahveci korkuttu

29.05.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 21:09

EURO 2020’ye Antalya kampında hazırlanan A Milli Takım’ın antrenmanında İrfan Can Kahveci ile Umut Meraş sakatlık yaşadı. İşte detaylar…

A Milli Takım’da İrfan Can Kahveci korkuttu

AJANSSPOR-HABER

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde 31 Mayıs'ta Gine ile Antalya'da hazırlık maçı oynayacak A Milli Futbol Takımı, çalışmalarına devam etti.  Millilerin kamp yaptığı Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahasında Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman basına açık gerçekleştirildi. 

Şenol Güneş sık sık uyardı

Ay-yıldızlı ekibin aday kadrodaki 30 oyuncusu da idmanda yer aldı. Şenol Güneş, antrenman öncesi saha ortasında futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. Antrenman ısınma hareketleri başladı. Güneş'in oyuncularını sık sık uyardığı görüldü. 

İrfan Can ve Umut takımla çalıştı

İstasyon ve top kapma çalışması ile süren idmanda Fenerbahçe’nin yıldızı İrfan Can Kahveci ile Le Havre’da top koşturan Umut Meraş, hafif şekilde sakatlandı. İlk müdahalesi takıp doktoru tarafından yapılan milli futbolcular daha sonra antrenmana kaldığı yerden devam etti. 

Güneş sakatlıklarla ilgili bilgi aldı

Teknik direktör Şenol Güneş, yaşanılan durum sonrası oyuncularını yalnız bırakmayarak yanlarına gelip durumları hakkında bilgi aldı. Millilerin antrenmanı yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler