Gent, Aaron Boupendza'yı transfer etmek istiyor! Kesenin ağzını açtılar...

13.08.2021 - 14:36 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 14:45

Son dakika transfer haberleri... Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza'yı Belçika Pro Lig ekibi Gent istiyor. İşte detaylar...

Gent, Aaron Boupendza'yı transfer etmek istiyor! Kesenin ağzını açtılar...

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de önceki sezonu gol krallığıyla tamamlayan Aaron Boupendza'ya Belçika'dan talip var. Belçika Pro Ligi'nden Gent, Gabonlu golcünün transferini sonuçlandırmak için Hatayspor'la temas kurdu. 

8.5 milyon Euro teklif edildi

Ara transfer döneminde Rusya Premier Ligi takımlarından Krasnodar'ın 8 milyon Euro önerdiği Boupendza'ya bir teklif de bu kez Gent'ten geldi. Belçika'da yayın yapan Voetbalkrant'ın haberine göre, Gent Kulübü, Hatayspor'un golcüsü için 8.5 milyon Euro önerdi. Ayrıca, Club Brugge'un de bu transferde istekli olduğu, Boupendza için devrede olduğu iddia edildi. 

Bir sezonda değerine değer kattı

Hatayspor'un Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux'tan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Aaron Boupendza, sezon başında 200 bin Euro piyasa değerine sahipti. 25 yaşındaki forvet, Transfermarkt verilerine göre; Süper Lig'de geçirdiği bir yılın ardından 8.5 milyon Euro'ya yükseldi. 

Aaron Boupendza'nın istatistikleri

Geçtiğimiz sezon, Hatayspor formasıyla 38 maçta görev alan Aaron Boupendza, 22 gol atarken 1 kez asist yaptı. Gabonlu futbolcu, sezonu gol krallığıyla tamamlarken kariyerinin en skorer sezonunu da geride bıraktı. 

Senin için hazırladığımız haberler