Aatif'tan Vedat Muriç açıklaması!

24.07.2019 - 00:55 | Son Güncellenme: 23.07.2019 - 21:56

Antalyaspor'un yeni transferi Aatif, beIN Sports'a konuk olarak özel açıklamalarda bulundu. Aatif'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"En doğru seçeneği bulmak istedim"

Kendim için en doğru seçeneğini bulmak istedim. Kulübün bana desteğini hissettim. Sonuç olarak kendim için en iyi seçeneği yaptığımı düşünüyorum. Kariyerim için, ailem için Antalya'yı seçtim.

"Takımın ambiyansı çok iyi"

Erzurum'da hazırlık maçı yaptık. Takımın ambiyansı çok iyi. Oyuncular önümüzdeki sezona pozitif bakıyorlar. Buraya iki gün önce geldik. Biraz yorgunluk da var. Pozitif bir durum var.

Rizespor'daki performansı...

Rizespor'a gitmek iyi bir seçim değildi. Çok iyi bir ikinci yarı geçirdik ve ligi iyi bir yerde bitirdik. Sivas'ta geçirdiğim sezonlar en güzel performanslarım oldu. Rize'de fiziken hazır değildim. Orada takım olarak iyi bir performans gösterdik. Bu başarının bir parçasıysam ne mutlu.

Muriç'le arasındaki diyaloğu açıkladı

Muriç için çok sevinçliyim. Karakter olarak iyi tarafları olan biri. Saha içi ve dışında onunla iyi anlaşıyordum. Rize'de onunla tanıştıktan sonra kendisinin potansiyelli olduğunu söylemiştim ve daha büyük bir takıma gidebileceğini düşünmüştüm.

Senin için hazırladığımız haberler