Abdülkadir Ömür, Borussia Mönchengladbach'ın transfer listesinde

10.07.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 17:40

Son dakika transfer haberleri... Borussia Mönchengladbach, Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür'ü transfer listesine ekledi. İşte detaylar...

Abdülkadir Ömür, Borussia Mönchengladbach'ın transfer listesinde

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladbach, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Alman ekibi, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ü de listesine ekledi. 

Mönchengladbach'ın ilk hedefi oyuncu satışı

Alman basınının haberine göre, Borussia Mönchengladbach gelecek sezon için kadro takviye planlamalasına başladı. Almanlar, öncelikle oyuncu satışı yapmayı hedefliyor. Buradan elde edilen gelirle de kadroya yeni isimler katılacak. 

Transfer listesinde Abdülkadir Ömür de var

Mönchengladbach, transfer bütçesini yarattıktan sonra eldeki listeye yönelik çalışmalarına başlayacak. Alman basını, bu listede pek çok ismin olduğunu belirtirken, Trabzonspor'un 22 yaşındaki genç yıldızı Abdülkadir Ömür'ün de yer aldığını duyurdu. 

Abdülkadir Ömür'ün gol ve asist sayısı

Trabzonspor altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür, Karadeniz ekibinde çıktığı 115 maçta 15 gol atıp 22 asist yaptı. Ömür, geçen sezon ise 23 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdülkadir Ömür transfer itirafı 

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan da Abdülkadir Ömür transferi ile ilgili bir itiraf gelmişti. Trabzonspor'un olağan mali genel kurulunda konuşan Ağaoğlu, İngiliz ekibi Manchester City'nin, Abdülkadir Ömür için 23 milyon Euro teklif verdiğini ancak oyuncuyu satmadıklarını açıkladı.

Ağaoğlu, "Uğurcan Çakır'ı niye satmayayım? Ben o hatayı bir kez yaptım. Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 milyon verdiğinde satmadım. Biz geldiğimizde Uğurcan üçüncü kaleciydi. Bu kararı biz vereceğiz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler