Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray antrenmanında yer aldı

12.09.2023 - 21:25 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 21:31

A Milli Futbol Takımı'ndan eşi hamile olduğu için izin isteyen ve yurtdışına çıkmayan Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray antrenmanında yer alınca tepki aldı.

Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray antrenmanında yer aldı

AJANSSPOR HABER

Milli takım kampından eşinin hamile olduğu gerekçesiyle izin isteyen Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray antrenmanında görününce sosyal medya birbirine girdi.

Milli takımdan izin istedi

Başarılı savunma oyuncusu milli takımın Japonya maçı öncesi hazırlık kampından eşinin hamile olduğunu ve İstanbul’dan uzaklaşamayacağını belirterek izin istemişti.

Samsun maçı antrenmanlarında yer aldı

Bugün ise Galatasaray’ın Samsunspor maçı hazırlığında antrenmanlarda görüntülenen Abdülkerim Bardakçı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi, Başakşehir bırakmadı!
Habere Git

Tepkiler sürüyor

Sosyal medyada Abdülkerim Bardakçı'ya tepkiler sürüyor. Büyük bir kitle başarılı savunma oyuncusunun Galatasaray antrenmanına çıkmasına tepki vermeye devam ederken Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise Bardakçı'ya destek olmaya başladı. 

Tesisler hastaneye yakın

Galatasaray taraftarları ise eşinin doğumuna kısa süre kalan Abdülkerim Bardakçı'nın bu süre içinde yurtdışında olmak istememesi ve tesislerin hastaneye yakın olmasını işaret ettiler.

Senin için hazırladığımız haberler