Abdülkerim Bardakçı İlk Milli Maçında Gollü Barış Yaptı

16.06.2023 - 22:54 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 23:09

Daha önce tartışmalı bir şekilde sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılan Abdülkerim Bardakçı, ilk kez milli olduğu maçta golünü de atarak barış sağladı!

Abdülkerim Bardakçı İlk Milli Maçında Gollü Barış Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Bir önceki milli maç döneminde sakat olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkartılan ancak Galatasaray ile özel maçta oynayınca tartışma konusu olan Abdülkerim Bardakçı, golle geri döndü. Letonya filelerini havalandıran Bardakçı, tartışmaları da tamamen sildi.

Baş ağrısı nedeniyle denildi ama

Türkiye'nin Euro 2024 elemelerinde daha önce oynadığı Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının kadrosuna çağrılan Abdülkerim Bardakçı, baş ağrısı nedeniyle geri gönderildi. 

Milli takımdan gitti hazırlık maçında oynadı

Ama Bardakçı, milli maç haftasında Galatasaray'ın Azerbaycan'da oynadığı dostluk maçının kadrosunda yer alınca sakatlık konusu tartışma yarattı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Doktorlar iki haftalık tedavi süreci olduğunu söyledi" diyerek, oyuncunun takımıyla maça çıkmasına dair şüpheleri artırdı.

İlgini Çekebilir
Abdülkerim Bardakcı'dan transfer açıklaması: Transfer...
Habere Git

Kuntz takılı kalmadı yine çağırdı

Bunun üzerine Galatasaray'ın takım doktoru Yener İnce de bir açıklama yaptı. İnce, "Oyuncunun oynamasında bir sakınca bulmadık" dedi. Böylece Abdülkerim Bardakçı'nın sakatlık konusu bir muamma olarak kaldı. Ama Kuntz, bu duruma takılı kalmadı ve oyuncuyu yeniden takıma çağırdı. O da attığı golle adeta "barış" sağladı.

Skorer bir stoper profili çizdi

Bardakçı'nın Letonya'ya gol atması ayrı bir anlam taşıyor. 28 yaşındaki stoper ilk milli maçında gol atmayı da başardı. Bardakçı, Galatasaray ile de 33 maçta 3 gol ve 3 asistle oynayarak, skorer bir savunmacı profili çizdi.

Senin için hazırladığımız haberler