Abdullah Avcı, 3-1 yenildikleri Giresunspor maçı sonrası konuştu!

27.12.2017 - 17:19 | Son Güncellenme: 27.12.2017 - 17:19

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, 3-1 kaybettikleri Giresunspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. Avcı, Ziraat Türkiye Kupası’nın kendileri adına önemli olduğunu ve rövanşta durumu lehlerine çevirebileceklerine inandığını ifade etti.

Avcı’nın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Seyirci vardı. Uzun zamandan beri buraya gelmemiştik. Rakibimiz iyi bir rakip. Yukarıya oynuyorlar. Böyle maçlar bizim için önemli. Zihinsel olarak hazırlanamıyorsan sıkıntı yaşarsın. Bu açıdan sıkıntılar yaşadık ve gol yedik. İkinci yarıda dönüş yapacaktık olmadı. 3 olması kötü oldu. Biz çok pozisyon vermeyen bir takımız. Gol atmamız iyi oldu. Daha sonra da atabilirdik. 30.maç itibarıyla ilk yarıyı kapattık. Bunu çevirebilecek kapasitede bir takımız. 1 hafta futboldan uzak kalacağız. Oyuncularımızın da bizim de bundan ders çıkarmamız lazım. Sonradan çevirebilirdik ama sonuç bu. Rövanşta neler yapabileceğimize bakacağız.

Video - Abdullah Avcı'nın basın toplantısı

Avcı basın toplantısında neler dedi?

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında da konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, “Kupa bizim için önemli hedeflerden bir tanesi. Karşımızda da özellikle Metin hoca ile beraber liginde çıkış yapan kaliteli oyuncuların bulunduğu, temposu olan, seyirci atmosferi çok güzel bir takım vardı. Bir Karadenizli olarak özlemişiz, uzun zamandır gelmiyordum o açıdan güzeldi. Bizim açımızda ise oyuna zihinsel olarak doğru başlamadık bunun mesajlarını oyunun başı itibariyle çok net bir şekilde verdik ve gol de duran toptan geldi. İkinci yarı bir adım atacaktık çevirmek için ama rakibin ikinci golü geldi. Arkasından penaltı ve üçüncü gol. Biz normalde pek 3 tane pozisyon vermeyen bir takımken 3-0 mağlup duruma düşmek şık olmadı, bize yakışmadı. Sonuçta oyuncularımız biraz da oyun içine dönmek ve tepki vermek, biraz daha rakibi rahatsız eden, biraz daha çabuk oynayan bir takım kimliğine büründü. Gol bulduk son bölümde bir tane daha bulabilirdik belki. İkinci maç için golü bulmamız iyi oldu, kolay bir skor değil ama bunun altından kalkabilecek bir takımız. 30. maçı oynadık bugün. Bir hafta futboldan uzak kalıp, konuşmadan, düşünmeden ikinci yarıya hazırlanıp ilk resmi müsabakamızı yine Giresunspor ile İstanbul’da oynayacağız. Kazanmak için her türlü şansımızı deneyeceğiz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler