Abdullah Avcı: "Adım atmak istiyoruz"

01.08.2017 - 15:41 | Son Güncellenme: 01.08.2017 - 15:41

Abdullah Avcı: "Adım atmak istiyoruz"

"Kafamızda en ufak gri bir durum yok"

"Saygı duyduğumuz bir takım olduğunu geçen hafta da ifade etmiştik. Sistemi olan bir takım. Özellikle son oynadıkları hazırlık ve lig maçına arzulu başladılar ve maçlara golle başlıyorlar. Kafamızda en ufak gri bir durum yok. İki senedir Avrupa Ligi ön elemeleri oynuyoruz. Bu sene de Şampiyonlar Ligi oynuyoruz. Yarın maçın önemini herkes biliyor. Yarın maçın her anını teknik, taktik ve coşku olarak iyi oynamamız gerekiyor."

AJANSSPOR - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi elemesinde Club Brugge ile oynanacak rövanş maçı öncesi basının sorularını yanıtladı.

Öne çıkanlar şu şekilde:

"Avrupa Ligi grupları garantilemek de çok önemli"

"Rakibin 24 yaş ortalama olması ve bizden sezona daha erken başlaması önemli. Yarın moralli ve zihinsel olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle adım adım gelişen bir kulüpte öncelik play-off ve olmazsa da Avrupa Ligi gruplarıNI garantilemek çok önemli."

Emre oynayacak mı?

"Bu sene kadroda bir değişim oldu. Sezon başı stoper konusunda sıkıntı yaşadık. Costa daha fizik olarak hazır değil. Emre'nin ayağı duruyor. Bir aksilik olmazsa büyük bir ihtimal oynayacak. Tecrübeli bir takımım var her şeyi verebilirim. Onların her şeyi vermesi önemli. İlk maçı kazanamadık diye üzüldük ama bunun sonucunu almak bizi mutlu edecek. Bizim takımın beraberliğe oynama gibi planı olamaz. Maçın planına göre bu devam ediyor. Kağıt üzerinde avantajlı ama maç 0-0 başlıyor. Geçen maç duran toplardan goller yedik. Buna önlem almamaz gerekiyor. Öncelik elemek ama kazanmak da olursa iyi olur."

"Oynadığımız kulvar farklı bir kulvar"

"Oyun içinde plan ve konu başlıkları var. Umarım gol sayısı bizim lehimize olur. Oynadığımız kulvar farklı bir kulvar. Çok gol yiyen bir takım değiliz ama farklı bir kulvar olduğu için bunu da azaltmaya çalışacağız. Seyirci sayısının çoğalması için olumlu haberler var. Umarım devamını da aynı şekilde sağlarız."

"Adım atmak istiyoruz"

"Oyunun içinde çok detaylar var. Gol atmak da gol yemek de zorlaşabiliyor; ya da kolaylaşıyor. Rakamları minimuma indirmek için çalışıyoruz. Yarın sekizinci Avrupa Kupası maçımızı oynayacağız. Bu sene iki gruptan bir tanesine adım atmak istiyoruz. Gruba kaldığımız zaman bu bize önemli katkılar sağlayacaktır."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Milli takım başına geçeceği iddia edilen Abdullah Avcı'ya basın toplantısında Şampiyonlar Ligi haricinde bir soru ise sorulmadı.

Senin için hazırladığımız haberler