Abdullah Avcı için FLAŞ açıklama

09.11.2018 - 12:51 | Son Güncellenme: 09.11.2018 - 15:51

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet'e özel açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Abdullah Avcı için FLAŞ açıklama

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet'e özel açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bir şeyleri konuşmak için çok erken ama bizim hedefimiz hep belli 5 yıldır aynı istikrarı koruyup aynı mücadeleyi veriyoruz. Bu senede inşallah hedefimiz iyi bir yerde bitirmek ve bu şampiyonluğu yakalamak.

Kendi iç dünyanızda sezon sonu kupayı kaldırmak geliyor mu aklınıza ile ilgili sorulan soruya Gümüşdağ, "Hedefsiz değiliz ve hep hedefimiz var. Sezon sonu kupayı kaldırmak istiyoruz. İnşallah hayırlısı olur diyelim." ifadelerini kullandı. 

Bugün değil Abdullah Avcı ile yaklaşık 12 yıllık bir beraberliğimiz var. Dolayısıyla bizim gönül bağımız çok uzun. Dolayısıyla bizle istişare etmeden bizle beraber olmadan bizle beraber paylaşmadan zaten böyle bir karar hiçbir taraftan alınmaz. 

Ama bizim hepimizin arzusu, isteği Video Hakem teknolojisi bizim olmazsa olmazımızdır. Dünyada bunu kabullendi. 2 gün önce Şampiyonlar Ligi'nde maçında Sterling'e verilen penaltı pozisyonu görüyorsunuz. O yüzden VAR olmazsa olmazımız. Hala aynı ısrardayız.

Ama yol uzun daha 11. hafta bitti ve 23 hafta daha var çok şeye gebe. İnşallah inanıyorum ki bu oyuncularımızın ve Abdullah Avcı hocamızın enerjisiyle birlikte çok daha iyi bir yerde bitireceğiz.

Abdullah Avcı hocamıza da böyle şeyler yazıyorsalar onlardan bilgi sahibi değilim. Ama hocayla gönül bağımız çok daha uzun yıllar devam edecek. Kendi kulüpleri, kendi camiaları bunlarla ilgili farklı açıklamalar yaptı dolayısıyla ben bunla ilgili girmek istemiyorum.

TRT Spor'a Göksel Gümüdağ'in konuşmasının yanı sıra  Medipol Başakşehir’in Asbaşkanı Mustafa Saral, Radyospor'a çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mustafa Saral’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Şu andaki stratejimiz belli. Sakatlık gibi istenmeyen durumlar olursa transferle ilgili dosya açabiliriz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. O açıdan şu anda transferi çok düşünmüyoruz.

Mert Günok, kendisini Fenerbahçe’de ispatlamıştı. Bursaspor’da istediği gibi değildi. Yetenekli bir kaleci. Kalecilik enteresandır. Verilen şansı iyi değerlendirmek gerekiyordu. O da çok iyi çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Mert adına da çok mutluyuz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Abdullah Avcı ve Sayın Başkan Göksel Gümüşdağ’ın bir birlikteliği var. Hiçbir zaman da yıkılmadı. 2014 yılında hocamızla 5 yıllık bir kontrat yapmıştık. Hiçbir yerde böyle bir anlaşma yok. Olsa bile kağıt üstünde kalıyor. Biz hedeflerimize doğru gidiyoruz. Yakın, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizin mimarları Gümüşdağ ve Avcı’dır. Bu böyle devam edecek. Göksel Gümüşdağ başkan, Abdullah Avcı da hocamızdır. Basında çıkan haberlere kulak tıkıyoruz.

Arda Turan’ı biz de bekliyoruz. Antrenmanlarda inanılmaz çalışıyor. İstekli ve arzulu. Maç eksiği var. Bu maç eksiğinden dolayı oynayamıyor. Bundan sonraki dönemlerde şans bulacaktır. İkinci yarıdan sonra Arda’yı yüzde yüz performansla seyredebiliriz.

Emre Belözoğlu, bu sene oyuncu olarak devam ediyor. Sezon sonunda değerlendirmeler olabilir. Bunu Emre’ye bırakıyoruz. Futbola nasıl hizmet etmek istiyorsa öyle bakarız. Kulübümüz zaten kendisine kapılarını açmıştır. “Futbolu bırakıyorum, şöyle şöyle projelerim var” diyebilir ona göre değerlendiririz. Ya da “Ben devam etmek istiyorum” derse onu da değerlendiririz. Emre iyi bir profesyonel.

Senin için hazırladığımız haberler