Abdullah Avcı, Başakşehir Galibiyetini Değerlendirdi

14.01.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 23:39

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'un sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0 yendiği maç sonrası teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, Başakşehir Galibiyetini Değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir'i sahalarında 1-0 mağlup ettikleri maç sonu açıklamalar yaptı. 

"Ligin en organize olan takımıyla oynadık"

Avcı, "Ligin en organize olan takımıyla oynadık. Kale atışlarındaki baskımız çok net. Başakşehir oyunu arkadan kuruyor, bek stoper arası koşuları iyi yapan 8 numarası var, kenardan kısa ortaları ve Okaka'ya servis yapan oyuncuları var. Hem akan oyunda hem kale atışlarında baskıyı çok doğru yaptık.

"Kaymaları iyi yaparak iyi bir mücadele gösterdik"

İlk yarı sağlıklı gitti. Belki Volkan hata yaptı ama bizim hep arayışımız ve baskılarımızla üstün oynadık. Amacımız hem 2,5'ta bölgede geniş alanda baskı yapmadan baskıları yapıp, fırsat yakalamaktı. 50'den sonraki bölümde Başakşehir topa sahip olarak, biz de kaymaları iyi yaparak iyi bir mücadele gösterdik.

İlgini Çekebilir
Maçın yıldızından Avcı'ya destek: "Hocamızın yanında yer aldık"
Habere Git

"Baskılı gözükseler de fazla pozisyon vermedik"

Uğurcan'ın kurtardığı ve direkten dönen topu var. Baskılı gözükseler de fazla pozisyon vermedik. Zor bir takım. Avrupa'da devam ediyorlar. Onlara başarılar diliyorum.

"Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin"

Kırılmalar yaşıyoruz. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. Biz vazgeçmedik hiç. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bana gösterdikleri nezakete, harika destekleri için onlara teşekkür ediyorum. Bize transfer değil, Trabzonspor taraftarı lazım.

"Dışarıya nasıl bilgi gidiyor, neler oluyor bilmiyorum"

Maç öncesi konuşmalarımda genel bir sürü içeriği olan şeyler var. Trabzonspor kulübünde hizmet için varız. Kulübe hizmet vardır, ilişkiye hizmet yoktur. Dışarıya nasıl bilgi gidiyor, neler oluyor bilmiyorum. Bu organizasyonları daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. 

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır: "Bir duruş sergiledik, hocamızın yanına gittik!"
Habere Git

"Edin Visca'nın sözleşmesini dondurma durumu var"

Kendi içlerinde kendi yarattıkları problemlerle boğuşmasınlar, paçalarına yapışmasınlar. Transferle ilgili kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Edin'in durumu var, dondurma gibi bir durum var.

"Peres çok özel bir oyuncu"

Sakatlıklarla ilgili kırılmalar yaşadık. Peres çok özel bir oyuncu. Onun olması, Dorukhan ve Visca'nın sakatlanması, kimlik arayışına itti. Tekrar bir oyun kimliği oluşturmaya çalışacağız. Peres umarım sakatlanmadan devam ederiz" dedi. 

"Hamsik hem antrenmanda hem sahada örnek bir oyuncu"

Marek Hamsik'in geleceğiyle ilgili ise Abdullah Avcı, "Marek Hamsik'in geleceği ile ilgili olarak dün oturup konuştuk. Bugün oyuna girecekti ama Bartra'nın genel bir durumu oldu, ondan dolayı giremedi. Hamsik hem antrenmanda hem sahada örnek bir oyuncu. Oyun aksiyonları içinde zaman zaman değerlendirdiğimiz zaman zaman da değerlendiremediğimiz bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler