İstfa Eden Abdullah Avcı Trabzon'dan Ayrıldı! İşte Ayrılık Açıklaması

09.03.2023 - 13:46 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 13:56

İstifa eden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzon'dan ayrılırken basın mensuplarına da veda etti. Avcı, açıklama yaptı. İşte detaylar...

İstfa Eden Abdullah Avcı Trabzon'dan Ayrıldı! İşte Ayrılık Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da yaprak dökümü yaşanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası ile camia seçimli kongreye hazırlanırken, bir istifa da teknik direktör Abdullah Avcı'dan geldi. Avcı, şehre veda ederken açıklama yaptı.

"Şampiyonluktan sonra ne olduğunu anlayamadım"

Abdullah Avcı, "Böyle bir senaryo olur mu derler ama ayrılışa kadar çok güzel şeyler yaşadık. Bu iş böyle. Güzelliklerin çok fazla olduğu anılar yaşadık. Şampiyonluktan sonra ne olduğunu anlayamadım, sokakta gördükten sonra ne olduğunu hissedebiliyorsun" şeklinde konuştu.

"Varlığımı tekrar hissettiğim bu camiaya teşekkür ediyorum"

Sözlerine devam eden Avcı, "Yüksek enerjili bir şehre geldim. Bunu hem bana hem de takıma yansıttılar ve uzun yıllardır beklenen şampiyonluğu kazandık. Varlığımı tekrar hissettiğim, özel duygular yaşadığım bu camiaya çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor maçında Trabzonspor'un başında kim olacak?
Habere Git

"Trabzonspor'da ilk defa böyle ayrılık oluyor"

Başarılı teknik adam, "Çok güzel duyguların karşılıklı yaşandığı büyük bir camiada bunları yaşadığım için çok mutluyum. Belki de Trabzonspor'da ilk defa böyle ayrılık oluyor, ayrılışların da böyle olması harika bir örnek" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler