Abdullah Avcı, Trabzonspor'a imza attı açıklama yaptı: Yeni gelmedim, geri geldim

12.10.2023 - 14:55 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 15:00

Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasından sonra Teknik direktörlük koltuğuna Abdullah Avcı getirildi. Avcı, imzadan hemen sonra ise açıklama yaptı.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'a imza attı açıklama yaptı: Yeni gelmedim, geri geldim

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da erken teknik direktör değişikliği yaşandı. Adana Demirspor'a mağlup olan Bordo-Mavililer, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayırdı. Nenad Bjelica'nın yerine getirilen eski teknik direktörleri Abdullah Avcı, imzadan hemen sonra açıklamalarda bulundu.

''Yeni gelmedim, geri geldim''

İmzadan hemen sonra açıklama yapan Avcı, "Yeni gelmedim, geri geldim. 7 aylık bir süreç. Uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular. Trabzonspor ne çağırıyorsa, burada bulunmak en temel düşüncemiz. Ertuğrul Doğan'a ve yönetim kuruluna nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Bıraktığımız yerden daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz." dedi.

''En iyisini yapacağız''

Taraftarlarla birlikte daha iyi işler yapacaklarını söyleyen Avcı, ''Kasım 10'da 3 sene olacak aslında. Hep güzel duygular yaşadık. Taraftarımızın katkısıyla beraber en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.

"Burada çok güzel şeyler başaracağız."

Taraftarın tekrardan yoğunluk göstermesini isteyen Avcı, "Burada çok güzel şeyler başaracağız." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler