Abdullah Avcı, yenilginin sebebini anlattı!

01.12.2018 - 21:47 | Son Güncellenme: 01.12.2018 - 21:47

Spor Toto Süper Lig'de 14.haftaya lider giren Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kaybettikleri Demir Grup Sivasspor yenilgisinin ardından yayıncı kuruluşa röportaj verdi.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Yenilginin nedenlerini anlattı

Rakibi tebrik ederim. 2 hafta önce de İstanbul’da kazanmışlardı. Çok iyi savunma yaptılar. Topa sahip olan, fazla orta yapan kenar oyuncuları vardı ve golü o şekilde yedik. Oyuna genişlik vermemiz gerekiyordu. İlk 45 dakikada coşkumuz da eksikti. Saha-pozisyon dağılımı doğru olmayınca oyun kitleniyor. İkinci yarı çalıştığımız yerden golü yedik. İkinci yarı topa sahip olduk. Ortaların, şutların yüksek çıkmasının pek bir önemi yok. Pozisyonlar var ama ben oyunun saha dağılımından memnun değilim. Rakipler de bu oyunu örnek alarak hareket edecek. Topun çekim alanıyla beraber oyunu sıkıştırdık. Rakamlar yüksek olabilir ama saha dağılımın doğru değilse bunun bir önemi yok.

"Rakibin işini kolaylaştırdık"

Diğer takımlara da, bize de bu oluyor. Her maç zordur. Rakibimiz İstanbul’da Beşiktaş’ı yendi. Bizim 4 sene önceki halimiz gibi savunma yapıyorlar. Biz bugün saha dağılımımız, çalıştıklarımız ve hücum organizasyonlarımızın dışına çıkarak rakibini işini kolaylaştırdık. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler