Abdullah Avcı'dan Arda Turan ve Emre açıklaması!

23.10.2018 - 15:31 | Son Güncellenme: 23.10.2018 - 15:31

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, antrenman öncesi basına açıklamalarda bulundu. Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, antrenman öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu sene her takım puan kaybedebiliyor

Bu sonuçla bazen bizle rakiplerle ilgili oluyor. 3. senedir şampiyonluğun içinde ve sonuna kadar kovalıyoruz.Umarım bu sene erken yol alarak hareket etmek istiyoruz. Ligde her maç zor, her rakip zor. İşte bugün Beşiktaş kaybedebiliyor, Fenerbahçe kaybedebiliyor, Trabzon dün kaybedebiliyor, Galatasaray içeride kaybedebiliyor. İnişler çıkışlar olacaktır. Her takımın bir amacı ve bir planı var.

Emre bu hafta yok

Emre'nin sakatlığı devam ediyor ve bu hafta olmayacak. Adım adım takip ediyoruz. Önümüzdeki hafta ile ilgili hafta başı konuşsak daha iyi olur.
O da çok net değil. Biz de sistem aynı, oyuncular değişiyor. Sistem bazen oyunun içinde bazen rakibe göre veya oyunun akışına göre değişebiliyor.
Ama sistemimiz aynı şekilde devam ediyor. Orta sahada oyuncu sayımız fazla ama Emre bizim için çok değerli bir oyuncu. Bu sene bir takım sakatlıklar yaşıyor. Olduğu zaman tabii kaliten biraz daha artabiliyor. Acele etmeden saplıklı dönmesi bizim temennimiz.

Arda iyi çalışıyor

Sahanın dışında yaşanan bir şeyi bu kulübün içine çekmeden buraya odaklanlanmaya çalıştık. Arda iyi çalışıyordu, daha da iyi çalışıyor.
Evin oğlu burada devam ediyor. Hepsi bizim oğlumuz. Mutluluğu yakalayacağı yerde futbol sahası. O da bunun için gayret gösteriyor şu anda. Oynar mı oynamaz mı onun planlamasını yapmadık. Onun kendisiyle birebir görüşmeler yapıyoruz. Sezon başı bizle olamadı. Hazırlık maçı oynamadı.
Çok iyi giderken bir sakatlık yaşadı. Adım adım sakatlanmadan uzun sürede nasıl faydalanacağımızın planlamasını yapıyoruz. Bu hafta oyun ona göre akmadı onun için böyle br tercih kullanmadık. Türk futbolunun değerli oyuncusu. Onu sahada görmek istiyoruz.

Avrupa kupaları önemli

Geçen yıl Avrupa kupalarında 10'a yakın maç oynadık. Kolay bir süreç değil. Yarışan takımlar, hep olgun ve tecrübeli takımlar. Sakatlanma ve yaralanma riskleri oldukça çok oluyor. Bizim için bu süreci doğru planlama yaparak geçirmek, maça odaklanmak avantaj sağlayabiliyor. Avrupa kupalarında oynamak ülke adına, gelişim adına son derece önemli. Sakatlanma riski yok, seyehat riski yok. Sürece bakacağız ve devam edeceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler