Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan Ayrılıyor! Son İdmanına Çıktı

10.01.2023 - 18:27 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 22:25

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımdan ayrılma kararı aldı. İstifaya giden Avcı, takımın başında son antrenmanına çıktı. İşte detaylar.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan Ayrılıyor! Son İdmanına Çıktı

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da ayrılık kapıda. Takımın yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı flaş bir karar aldı.

Avcı'dan ayrılık kararı

Fanatik'in haberine göre Abdullah Avcı, görevi bırakma kararı aldı. Deneyimli çalıştırıcı, Trabzonspor'un başında son antrenmanına çıktı.

Ağaoğlu ile görüşecek

Abdullah Avcı, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Avcı, Ağaoğlu ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirerek, görevi bırakacak.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın en kötü dönemi!
Habere Git

Kötü sonuçlar ayrılığa itti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansın altında kaldı. Son şampiyon, çıktığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son olarak Alanyaspor deplasmanından 5-0 yenilgi ile dönen Bordo-Mavililer, büyük bir yıkım yaşadı.

"Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım"

Alanyaspor'a karşı 5-0 kaybedilen maçın ardından Abdullah Avcı, "Hastalıklı bir durum var. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyorum, deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor. Bu süreç Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım" demişti.

Maç sonunda ayrılık sinyali verdi

Abdullah Avcı'nın 5-0'lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklama ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Avcı, "Geçici bir durum değil, 26 maç! 26 aydır buradayım, özel işler yapıldı, kupalar alındı. Trabzonspor tarihinde böyle bir şey yoktur. Onlardan özür diliyoruz. Ben bunun değerlendirmesini kendi adıma yapacağım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın gemisi Akdeniz'de yine fena battı
Habere Git

Bu sezonki 3. hezimet

Trabzonspor, Alanyaspor karşısında sezonun üçüncü hezimetini yaşadı. Bordo-Mavili ekip daha önce Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ve Andrea Pirlo'nun başında bulunduğu Fatih Karagümrük'e farklı kaybetmişti.

  • Antalyaspor 5-2 Trabzonspor
  • Fatih Karagümrük 4-1 Trabzonspor
  • Alanyaspor 5-0 Trabzonspor

Trabzonspor taraftarı, hocasının yanında

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar, Abdullah Avcı'nın evinin önünde toplanarak, hocalarına destek oldu. Deneyimli teknik direktörün takımdan ayrılmasını istemeyen Bordo-Mavililer, Avcı lehine tezahüratlarda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler