Galatasaray Haberleri - Abdurrahim Albayrak maç günü ziyaret etti

17.02.2022 - 13:22 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 13:28

Galatasaray'da kötü gidişat devam ediyor. Sarı-kırmızılı camiada Başkan Burak Elmas ve yönetimi eleştirilerin odağında yer alıyor. Peki Galatasaray'da uzun yıllar 2. başkanlık yapan Abdurrahim Albayrak geri dönecek mi?

Galatasaray Haberleri - Abdurrahim Albayrak maç günü ziyaret etti

Burhan Can TERZİ - TERZİNİN ATÖLYESİ

Galatasaray futbol takımı lig tarihinin en zor günlerini yaşarken, tarihin belki de en "dokunulabilir" Galatasaray yönetimiyle karşı karşıyayız. Evet Galatasaray yönetimi ciddi hatalar yaptı, tutarsızlıkları çok oldu, bana göre de güvenoyu almak zorunda ama yönetim üzerine oluşturulan algılar da çok fazla. Yönetimin her hamlesinin altında sanki yanlış bir iş varmış gibi şüphe ortamı oluşturuluyor, en dar açıdan yönetime vurmaya çalışılıyor ve yönetim algılara karşı koyamıyor. Ayrıca içeride de yönetimin aleyhine çalışan bir "köstebek" olduğu kesinleşti. Başkan ve bazı yöneticiler içerideki "köstebeği" bulmaya çalışıyor. Geçelim başlıktaki konuya... 

Abdurrahim Albayrak, nezaket gereği tatlı hediyesiyle yönetim odasına giriyor

Bu hafta eski ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile mevcut yönetim arasında bir yakınlaşma olduğundan söz edildi. Başkan Burak Elmas'ın da, Albayrak'a yöneticilik teklifi yaptığı söylendi. Başkan Elmas'a bu teklif konusunu sordum. Elmas, "Doğru değil" dedi. Olayın perde arkasını da sonrasında öğrendim. Taraflar bir araya geliyor ama bu düzeyde bir konuşma ya da teklif yok. Kayserispor maçından bir saat önce stada gelen Abdurrahim Albayrak, nezaket gereği tatlı hediyesiyle yönetim odasına giriyor. Birçok yetkilinin de olduğu odada başkan Elmas, Albayrak'ı buyur ediyor ve kısa bir sohbetin ardından herkes maçını izlemeye gidiyor. 

Divan Başkanı: Böyle bir ifadem yok

Galataaray'da başkan Burak Elmas'ın seçim kararı almasını isteyen ciddi bir topluluk olduğu gerçek. Divan başkanı Aykutalp Derkan'ın da başkan Burak Elmas'a seçim kararı alması konusunda telkinde bulunduğu ileri sürüldi. Divan Başkanı'na sordum. Derkan, "Böyle bir ifadem, sözlü ya da yazılı demecim kesinlikle olmamıştır, Divan Başkanının iletişim platformu Divan toplantılarıdır" dedi. 

İlgini Çekebilir
Son dakika! Galatasaray'da Genel Kurul tarihi açıklandı!
Habere Git

Genel kurul sert geçecek

26 Mart'taki genel kurula yaklaşık bir ay var. Çok sert bir genel kurul olacağı açık. Bu bir aydaki saha sonuçları ya daha yumuşatacak ya da daha sertleştirecek ortamı. Burak Elmas yönetimine eleştirel bakıp genel kurula sıkı bir hazırlık içinde olanlar var ama yönetim de bu konuda boş durmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler