Galatasaray Haberleri | Abdurrahim Albayrak'tan Muslera ve Icardi Açıklaması

22.09.2023 - 18:42 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 19:18

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ile golcü oyuncu Icardi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Haberleri | Abdurrahim Albayrak'tan Muslera ve Icardi Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Albayrak, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubunu, Okan Buruk ve oyuncularının performansıyla ilgili flaş değerlendirmelerde bulundu.

"Kerem Aktürkoğlu'nun şansı yaver gitmedi"

Galatasaraylı taraftarların, Kopenhag maçında oyundan alınan bazı oyuncuları ıslıklaması Abdurrahim Albayrak'ın da gündemindeydi. Geçen sezonu şampiyon tamamladıklarını ve başarılı birtakım olduklarını aktaran deneyimli yönetici,  "Galatasaray ilk devreyi 3-0 önde kapatabilirdi, ama birdenbire 2-0 mağlup duruma düştük. Kerem Aktürkoğlu'nun şansı yaver gitmedi. Biraz futbolcularımız acele etti. Ama Galatasaray taraftarı futbolcusunu ıslıklamaz. Oyunculara sahip çıkmamız gerekir. Bakın 2-0'dan sonra maçı çevirdiler."  dedi.

"Daha ne istiyoruz?"

Okan Buruk'un başarılarına dikkat çeken Albayrak, "Okan Hoca gruptan çıkacağımıza kesin olarak inanıyor. Geç de olsa Kopenhang maçındaki tercihleri doğru oldu. Maçı çevirdik. Okan Buruk'a herkes sahip çıkmalı. Okan Hoca bizi geçen sezon şampiyon yaptı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne soktu. Daha ne istiyoruz?" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Eski Galatasaraylı futbolcu Gomis, kızına Türk kadınını örnek gösterdi
Habere Git

"Kopenhag maçında hep birlikte gördük"

Galatasaray'ın 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Kopenhag ile 2-2 berabere kalmasının önemli olduğunu vurgulayan Albayrak, "Taraftara sesleniyorum, futbolcularımızı küstürmeyelim. Futbolcularımıza güvenelim. Oyuncularımızın 5 dakika neler yaptığını Kopenhag maçında hep birlikte gördük. Mauro Icardi ayrı bir futbolcu. Güler yüzü ve futbolculuğuyla harika bir insan. Türkiye'de harikalar yaratıyor. Avrupa'da yaratacak." dedi.

"Muslera'nın o fedakarlığını unutmadım"

Son olarak Galatasaray'ın emektar kalecisi Muslera hakkında konuşan Albayrak, "Muslera'nın futbolu Galatasaray'da bırakmasını isterim. Birleştirici bir insandır. Yöneticiyken, her şeyi onunla konuşarak yapıyordum. Covid döneminde bir buçuk maaşını bırakarak öncülük yaptı ve indirim konusunda tüm futbolcularla konuştu. Asla o fedakarlığını unutmadım. Unutmayacağım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler