Abdurrahim Albayrak'tan flaş sözler: Aslan bir kükrerse...

18.02.2018 - 22:22 | Son Güncellenme: 18.02.2018 - 22:22

Abdurrahim Albayrak, 2-1 kaybedilen Kasımpaşa sonrası flaş açıklamalar yaptı. Galatasaray Sportif Sportif A.Ş. Başkanvekili Albayrak, "Aslan bir kükrerse nasıl kükrer herkes bilsin" ifadesini kullandı.

Adbdurrahim Albayrak'ın basın mensuplarına yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Maçın başında Gomis’in rahatsızlığı bizi çok üzdü. Israrla oynamak istedi. Biz de oynattık. Bunlara gelene kadar, verilmeyen penaltımız var. Bir verilmeyen penaltılar var, bir de verilen penaltılar var. Hep susuyoruz. Galatasaray’a yakışır hareket etmeye çalışıyoruz. Kimseyi üzmek istemiyoruz, ama bizi üzüyorlar. Aslan bir kükrerse nasıl kükrer herkes bilsin.

Buradaki penaltının uzaktan yakından penaltıyla alakası yok. Sivas maçı, Konyaspor maçı... İstanbul’da da en az 2 penaltımız verilmedi. Antalya maçında verilmeyen penaltımız var. Galatasaray’ın Sivas’ta gardını düşürmek için uğraştılar. İkinci penaltı hem ceza sahası dışında hem de penaltı değil. Gardımızı düşürmek istediler.

Serdar topa girmişti. Devreye 1-1 girdik. Futbolcumuz da sakatlandı, oynayamayaz hale geldi. İnsanlar kükrüyor bir şeyler değişiyor. Biz kimsenin hakkını yemiyoruz. Allah nasip etmesin. Florya’da o soğukta 1,5 saat idman yaptık. Gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz… Ben hakemlere karşı saygılıyım. Camia ayağa kalktı, telefonlarımız susmak bilmiyor. Her gün bir penaltı, verilmeyen penaltılar… Çok üzgünüz. Kaybetmeyeceğimiz bir maçı kaybettik. Onun için çok üzgünüz"

Senin için hazırladığımız haberler