Abdurrahim Albayrak'tan şampiyonluk, seçim ve Göztepe sözleri

12.05.2018 - 21:34 | Son Güncellenme: 12.05.2018 - 21:34

Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından basın mensuplarına konuştu. Albayrak, şampiyonluk, başkanlık seçimi ve Göztepe maçı hakkında açıklamalar yaptı.

Abdurrahim Albayrak'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Şampiyonluk için 90 dakikamız kaldı. Fatih Hoca’ya çok teşekkür ediyorum. Uyumadık ve çalıştık. Stresli bir dönem geçiriyoruz. İnşallah İzmir’de galip gelip şampiyon olacağız. Mustafa Cengiz’e de teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak bir olduk. Öte yandan müthiş bir seyirciye sahibiz. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum.

Florya’da harika bir hava var, seçim bu havayı bozsun istemiyorum. Bu seçimde galip gelmemiz ve kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Kongre kararına saygım sonsuzdur. Hoca futbolculara ne kadar izin vereceğini bilemiyor. Haftaya maçımız ne zaman oynanacak belli değil. Keşke bu tarihler daha önce açıklansaydı, herkes işine gücüne bakardı. İzmir’de Atatürk Stadı’nda Passolig sistemi kurulu mu onu bilmiyoruz, her şeyde Göztepe ve TFF’yi suçlamamak lazım. Benim aldığım bilgiye göre o stadın oynanamaz raporu var. Herkese teşekkür ediyorum, son bir 90 dakika, sonra yine konuşuruz.’

Senin için hazırladığımız haberler