Abdurrahim Albayrak'tan taraftara Mostafa Mohamed yanıtı

28.02.2021 - 11:18 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 11:28

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray'ın sahasında Erzurumspor'u 2-0 yendiği maç sonrası bir sarı-kırmızılı takım taraftarı sosyal medya hesabından maçta 2 gol atan Mostafa Mohamed'in bonservisi alınması ile ilgili ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'a bir mesaj yazdı. Albayrak da taraftara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Abdurrahim Albayrak'tan taraftara Mostafa Mohamed yanıtı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, bir taraftarın Mostafa Mohamed'in bonservisini satın alın açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

"Mostafa Mohamed bizimdir bizim kalmalı"

Oğulcan Özdemir hesaplı taraftar sosyal medya hesabından, "Hemen abicim hemen hemen hemen şimdi gidin verin parasını alın şu adamın bonservisini. Başlarım finansal fair playine. Abdurrahim başkanım sen gerekeni yaparsın, bekletmeyin başımıza iş çıkmasın. Mostafa Mohamed bizimdir bizim kalmalı" dedi. 

"Hemen bağış kampanyamıza katıl hemen"

Abdurrahim Albayrak da sosyal medya hesabından taraftara, "Hemen abiciğım hemen hemen bağış kampanyamıza katıl hemen hemen" ifadelerini kullandı. 

Terim'den Mostafa Mohamed açıklaması

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim de, Erzurumspor maçı sonrası Mostafa Mohamed2in satın alma opsiyonu ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi.

Terim, "Zaman içinde yönetimle bizim görüşmemizden sonra karara bağlanacak bir şey ama herkesin olaya sıcak yaklaştığı ortada. Bir sorun olacağını zannetmiyorum ama bu bir yönetim kararıdır" şeklinde konuştu. 

6 maç 6 gol

Öte yandan devre arası kadroya katılan Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 6 maçta 6 gol kaydetti. 

.

Senin için hazırladığımız haberler