Jude Bellingham'ın Kardeşi İngiltere'nin Köklü Kulübüne Gidiyor

19.05.2023 - 21:17 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 21:35

Borussia Dortmund'un dünya devlerini peşinde koşturan İngiliz orta saha oyuncusu Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham, İngiltere'nin köklü ekibine transfer oluyor...

Jude Bellingham'ın Kardeşi İngiltere'nin Köklü Kulübüne Gidiyor

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Sky Bet Championship ekiplerinden Birmingham’ın formasını terleten Jobe Bellingham bu sezon potansiyeli ile kulüplerin dikkatini üzerine çekti. Birmingham altyapısında yetişen Jobe, geçtiğimiz sezondaki altyapı performansıyla teknik ekibin gözüne girmiş bu sezon A takıma yükselmişti. 

Kendini kabul ettirdi

2005 doğumlu oyuncu bu sezon takımıyla 23 maça çıktı. 6 kez kendine ilk 11’de yer bulan Bellingham, takımda kendine yer edinmesine rağmen skor katkısı veremedi. Bellingham takımında skor katkısı veremese de İngiltere U18 milli takımıyla çıktığı 3 maçta 2 gol, 2 asistlik bir katkı verdi. 

Gelecek vadediyor

Birmingham ve İngiltere’nin gelecek vadeden yıldız adaylarından biri olan Jobe, 3 milyon euro piyasa değeri ile takımının en değerli oyuncularından biri olmayı başardı. Genç yetenek 10 numara pozisyonunda oynuyor fakat zaman zaman sağ ve sol kanat pozisyonlarında da forma şansı buluyor. 

İlgini Çekebilir
Jude Bellingham, yüzde 133 zam artışını kabul etmedi!
Habere Git

Sunderland erkenden kaptı

Oyuncu için daha önce Premier Lig ekiplerinden Manchester City dedikoduları da çıkmıştı. Sunderland elini çabuk tuttu ve oyuncuyu kadrosuna katmak için 3 milyon pound bonservis bedelini gözden çıkararak oyuncu ve kulüple anlaşma sağladı. Oyuncunun önümüzdeki haftalarda sağlık kontrolünden geçtikten sonra Sunderland'e imza atması bekleniyor.

Abisi Real Madrid yolcusu

Jobe Bellingham'ın Borussia Dortmund'ta forma giyen 19 yaşındaki abisi Jude Bellingham'ın ismi ciddi anlamda İspanyol ekibi Real Madrid ile anılıyor. Yıldız oyuncunun yaz aylarında Los Galacticos'un yolunu tutması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler