Abuoubakar ve Amartey, Tirana Maçını Değerlendirdi!

04.08.2023 - 00:24 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 00:28

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana'yı deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaş'ta Aboubakar ve Amartey açıklamalar yaptı. Detaylar.

Abuoubakar ve Amartey, Tirana Maçını Değerlendirdi!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana'yı deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey açıklamalarda bulundu.

Aboubakar: "Çok zor bir zeminde oynadık"

İlk olarak söze başlayan Aboubakar, "İlk maçta iyi bir galibiyet almıştık. Buraya da kazanmak için geldik. Çok zor bir zeminde oynadık. Profesyonel oyuncularız, sahaya kolaya adapte olduk ve kazandık. Ben zaten yapı gereği sakin bir insanım. Biliyorsunuz biz futbolu yüksek şiddette oynuyoruz.

"Bir anda vurmam gerektiğini düşündüm"

Bazen problemler oluyor ama benim yaptığım şey ortam gerilinci daha sonra futbolculara gidip sarılmak oluyor. Zaten böyle olması gerekiyor. Top yere çarpınca bir anda vurmam gerektiğini düşündüm. 

İlgini Çekebilir
Kartal, meşaleyi yaktı turu kaptı
Habere Git

"Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz"

Açıkçası biraz gergindim. O dakikaya kadar gol atamamıştım. Neyse ki top içeriye girdi. Biz kolektif olarak kazandık ve takım olarak böyle devam etmeliyiz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Siyah ve beyaz forma için her zaman mücadele edeceğiz" dedi. 

Amartey: "İyi bir performans gösterdik"

Siyah-beyazlı takım ile ilk golünü atan Daniel Amartey ise, "İyi hissediyorum. Takım için de iyi hissediyorum. İyi bir performans gösterdik. Disipline sadık kaldık. 

"Biz bir aileyiz"

Ben yeniyim ama biz bir aileyiz. Saha içerisinde birbirimize destek olmamız gerekiyor. Ben geride olduğum için her şeyi görebiliyorum, takıma yardım etmem gerekiyor" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibi belli oldu!
Habere Git

Beşiktaş'ın rakibi Neftçi Bakü

Öte yandan Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Zeljeznicar'ı eleyen Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yle play-off turuna yükselmek için mücadele edecek.

Eşleşmenin ilk maçı 10 Ağustos'ta İstanbul'da, rövanş ise 17 Ağustos'ta Bakü'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler