Aboubakar gelmedi, Trabzon maçında yok! Cenk Tosun'a "Hazır ol" talimatı

14.09.2023 - 16:09 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 17:26

Beşiktaş, Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacak. Vincent Aboubakar, henüz İstanbul'a gelmedi. Teknik heyet, Cenk Tosun'a "Hazır ol" talimatı verdi.

Aboubakar gelmedi, Trabzon maçında yok! Cenk Tosun'a "Hazır ol" talimatı

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle sezona başlayan Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Şenol Güneş ve kurmaylarına, bu zorlu maç öncesi kötü haber geldi.

Aboubakar olmayabilir, Cenk'e "Hazır ol" denildi

Bein Sports'un haberine göre Vincent Aboubakar'ın Trabzonspor maçında oynanama ihtimali bulunuyor. Bu olasılık karşısında harekete geçen teknik heyet, sakatlıktan yeni çıkan Cenk Tosun'a "Hazır ol" talimatı verdi.

Yönetimden izin aldı, takıma katılmadı

Vincent Aboubakar'ın Kamerun Milli Takımı'ndan dönmesi bekleniyordu fakat yıldız oyuncu henüz takıma katılmadı. Aboubakar'ın Beşiktaş'tan izin aldığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferi duyurdu! Kartal yuvaya döndü
Habere Git

Cuma günü gelmesi planlanıyor

Aboubakar, ailevi nedenlerden dolayı henüz İstanbul'a gelmedi. Yıldız golcünün Cuma günü İstanbul'da olması planlanıyor.

İleri uçta Cenk Tosun hazırlanıyor

Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş ise bu maçın antrenmanlarını sürdürüyor. Şenol Güneş ve ekibi, Aboubakar'ın zorlu maça hazır olmaması durumunda Cenk Tosun'a görev verecek.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maç 17 Eylül Pazar günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Papara Park'ta oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler