Aboubakar Al Nassr'dan Ayrıldı, Beşiktaş'a Transfer Oluyor

19.01.2023 - 22:25 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 23:35

Beşiktaş'ın gündemindeki Vincent Aboubakar, Al Nassr ile olan sözleşmesini feshetti. Aboubakar'ın transfer için İstanbul'da olacağı tarih belli oldu.

Aboubakar Al Nassr'dan Ayrıldı, Beşiktaş'a Transfer Oluyor

Sezon başında Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Wout Weghorst'u Premier Lig devi Manchester United'a gönderen Beşiktaş, santrfor transferini bitiriyor. Daha önce iki farklı dönemde Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçiren Vincent Aboubakar, Kara Kartal'ın yolunda.

Aboubakar sözleşmesini feshetti!

A Spor'un haberine göre Beşiktaş'ın bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile olan sözleşmesini feshetti.

İşte İstanbul'a geleceği tarih!

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a transfer olmaya hazırlanıyor. Kamerunlu golcü, Siyah-Beyazlı ekip ile sözleşme imzalamak için yarın (20 Ocak, Cuma)  İstanbul'a gelecek.

Aboubakar'ın sözleşme detayları

Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar'a yaptığı teklif belli oldu. Aboubakar, Siyah-Beyazlılar ile 2,5 + 1 yıllık kontrata imza atacak. 30 yaşındaki santrfor, yıllık 2,5 milyon Euro + 500 bin Euro bonus ücret kazanacak.

Ronaldo transferi, Beşiktaş'ı etkiledi

Manchester United ile yaşadığı sorunların ardından sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. Bu transfer, Beşiktaş'ı da etkiledi. Ronaldo ayrılığının ardından santrfor arayışına giren Premier Lig devi ManU, Siyah-Beyazlılar'ın formda golcüsü Wout Weghorst'u radarına aldı.

Cristiano Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr ise yabancı kontenjanına takıldı. Portekizli yıldıza lisans çıkaramayan Suudi ekip, 8 yabancısından biri ile yollarını ayırma kararı aldı. Weghorst'un Manchester United'a transferine onay veren Beşiktaş, Al Nassr'da Ronaldo'nun gelişi ile gözden çıkarılan Aboubakar'ı listesine aldı.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Vincent Aboubakar, bu sezon 12 resmi müsabakada forma giydi. Kamerunlu futbolcu 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler