Aboubakar vedaya hazırlanıyor! İşte yeni adresi

03.04.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 03.04.2024 - 10:28

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve affedildikten sonra fazla forma şansı bulamayan Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılacağı belirtildi. Aboubakar'ın transfer olacağı lig belli oldu.

Aboubakar vedaya hazırlanıyor! İşte yeni adresi

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan, Avrupa'da da beklentileri karşılayamayan Beşiktaş gelecek sezon planlamasına başladı. Hasan Arat yönetimi, sezon içinda kadro dışı bırakılan futbolcuların geleceği hakkında kararını verdi.

Aboubakar yolcu

Siyah-Beyazlılar, daha önce performans düşüklüğü ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar ile ayrılığa hazırlanıyor. Golcü futbolcu, teknik direktör Fernando Santos'un göreve gelmesiyle affedilmiş fakat fazla forma şansı bulamamıştı.

Yeni adresi Ligue 1 olacak

Fransız basınında yer alan habere göre Vincent Aboubakar'ın yeni adresi belli oldu. Aboubakar'ın gelecek sezon kesin olarak Ligue 1'de forma giyeceği belirtildi.

Aboubakar ile ilgilenen Fransız kulüpler arasında Marsilya, Lens ve Rennes yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Samet Aybaba'dan transfer telefonu! İşte Salih Özcan'ın cevabı
Habere Git

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Ocak 2023'te Cristiano Ronaldo'nun transferinin ardından Al Nassr'dan Beşiktaş'a gelen Vincent Aboubakar bu sezon beklentileri karşılayamadı.

Kamerunlu futbolcu Siyah-Beyazlı forma ile bu sezon çıktığı 27 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet 3 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler