Aboubakar'da büyük şüphe!

01.04.2021 - 00:09 | Son Güncellenme: 01.04.2021 - 09:38

Beşiktaş haberleri… Ülkesinin milli takımında Ruanda’ya karşı oynadığı maçta sakatlanan Vincent Aboubakar’ın kasık bölgesinde yırtık olmasından endişe ediliyor. Kamerunlu golcünün son durumu ve siyah beyazlıların Kasımpaşa maçı öncesi forvet hattında yaşanan sıkıntının detayları haberimizde…

Aboubakar'da büyük şüphe!

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Süper Lig lideri Beşiktaş, pazar günü Kasımpaşa konuk olacak. Bu zorlu maç öncesi siyah beyazlılar hücum hattında büyük sıkıntı yaşıyor. Cenk Tosun'dan sonra bir kötü haber de Vincent Aboubakar'dan geldi.

 

Kasık bölgesinde ağrı

2022 Dünya Kupası Afrika elemelerine giden Kamerunlu futbolcunun kasığından sorun yaşadığı öğrenildi. Son olarak Ruanda maçında 90 dakika sahada kalan yıldız oyuncu yoğun ağrı hissetti. Oyuncunun kasık bölgesinde bir yırtık olmasından endişe ediliyor.

Bugün tetkik yapılacak

Bugün (Perşembe) öğlen saatlerinde İstanbul'a dönecek olan futbolcunun detaylı tetkiklerinden sonra durumu netleşecek. 25 maçta 15 gol atıp 5 de asiste imza koyan Aboubakar'ın oynayamaması halinde teknik direktör Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında Cyle Larin'i en uç bölgede oynatacak

Milli maçlar hiç yaramadı

Milli ara siyah beyazlılar yaramadı. Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz, A Milli Takım'da koronavirüs olurken, Bosna Hersek U21 Takımı'nda forma giyen Ajdin Hasic de çapraz bağ ve menisküs yaralanması yaşadı. Hasic, 6 ay sahalardan uzak kalacak. Cezayirli Rashid Ghezzal da Zambia maçında sakatlanmış ama daha sonra ciddi bir durumunun olmadığı bildirilmişti.

 

MİLLİ ARA ÜÇ BÜYÜKLERE YARAMADI

Senin için hazırladığımız haberler