Aboubakar’dan Sergen Yalçın’a sürpriz tepki

02.03.2021 - 21:02 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 21:13

Son dakika haberleri… Beşiktaş’ın Yeni Malatyaspor’a attığı golün asistini yapan Vincent Aboubakar, 85. dakikada oyundan alınırken teknik direktörü Sergen Yalçın’a tepki gösterdi. İşte detaylar…

Aboubakar’dan Sergen Yalçın’a sürpriz tepki

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor deplasmanında aldığı 3 puanla şampiyonluk yarışında kritik bir eşiği daha atlattı. Siyah beyazlı takımın 58. dakikada attığı golde Atiba Hutchinson’a asisti yapan Vincent Aboubakar da galibiyette kilit pay sahibi oldu.

Yerini Nkoudou'ya bıraktı

Bu kez gol atmak yerine gol pası vererek takımına katkıda bulunan Kamerunlu forvet maçın son anlarında beklenmedik bir davranışa imza attı. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Sergen Yalçın, Aboubakar’ı kenara alarak yerine Kevin Nkoudou’yu sürdü. 

Değişikliğe anlam veremedi

Ancak bu karardan hiç hoşnut olmayan golcü futbolcu oyundan çıkarılmasına tepki gösterdi. Kollarını iki yana açarak bu değişikliğe anlam veremediğini ifade eden Aboubakar, saha kenarına da sinirli bir şekilde konuşarak geldi.

4. asisti yaptı, 17 gole katkı sağladı

Beşiktaş’ın hücumdaki en önemli silahı Vincent Aboubakar bu sezon 22 Süper Lig karşılaşmasında 13 kez fileleri havalandırdı. Yeni Malatyaspor’a karşı yaptığı asistle de 4. Gol pasını vererek toplamda 17 gole katkıda bulundu.  

Senin için hazırladığımız haberler