"Achraf, dünyanın en iy sağ beki..."

21.04.2020 - 16:39 | Son Güncellenme: 21.04.2020 - 16:39

Geçtiğimiz sezon başında İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'den Alman ekibi Borussia Dortmund'a 2 senelik kiralanan faslı futbolcusu Achraf Hakimi'nin talepleri artıyor. The Sun gazetesine göre Faslı futbolcunun bu sezon kiralık sözleşmesi biteceği ve kulübü Real Madrid'in de kendisini kadrosunda görmek istediğini yazdı. Alman ekibi Dortmund ve İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal ve Tottenham'da genç oyuncuyla ilgilenen takımlar arasında.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kulübü Real Madrid hakkında konuşan Achraf Hakimi: "Yalan söyleyemem. Real Madrid benim evim. Tabii ki Madrid'de başarılı olmak ve uzun süre forma giymek isterim" açıklamalarını yapmıştı. Bu sezon Avrupa'nın beş büyük liginde en çok gol katkısı sağlayan defans oyuncusu olan Hakimi (7 gol, 10 asist) Liverpool'un yıldız oyuncusu Trent Alexander-Arnold'u (2 gol, 13 asist) arkasında bıraktı.

"Achraf, dünyanın en iy sağ beki..."

Faslı oyuncunun menajeri Alejandro Camano oyuncusunun durumu hakkında konuşurken: "Achraf, Trent Alexander-Arnold ile birlikte dünyanın en iyi sağ beki durumunda. Avrupa'daki tüm büyük ekipler onu istiyor ve elbette Real Madrid'de onlardan biri. Dortmund'da bizim için bir seçenek. Şu an salgın sürecinde olduğumuz için bekliyoruz. İşler düzeldiği zaman önümüze bakacağız" ifadelerinde bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler