Açıkladı! Berke Özer Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

01.09.2017 - 17:43 | Son Güncellenme: 01.09.2017 - 17:43

Açıkladı! Berke Özer Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

AJANSSPOR ÖZEL- Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

İlk olarak bu sezonki hedeflerinden bahseden Başkan Seyit Özkan, "Süper Lig'de yabancı serbestliğinden sonra yerli oyuncuların büyük bir kısmı 1. Lige indi. Ligdeki seviye arttı. Biz de bu ligde, gençlerimizi A Takım seviyesine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Tecrübe açığımızı çok çalışarak kapatacağımızı düşünüyorum. Kafamızdaki model henüz oluşmadı. En az  2 yıla daha ihtiyacımız var. İspanya'da Athletic Bilbao bu projeyi yapabiliyorsa, hem de 3.5 milyonlu kentte, bizim de İzmir'de böyle bir takımı çıkarmamız lazım. Bu yıl genç oyuncularımızın kanatlanacağı bir yıl olacak" dedi.

'Çağlar ve Cengiz doğru yolda olduğumuzu gösteriyor'

Altınordu altyapısından yetişen ve Milli takıma kadar yükselen genç yıldızlar Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder hakkında ise Başkan Özkan, " Çağlar ve Cengiz tabii ki bizi müthiş etkiliyor. Bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bi de Çağlar ve Cengiz, kardeşlerine çok güzel bir örnek oluyor. Artık hepsinin hayali Avrupa'nın en iyi kulüplerinde futbol oynamak. Biz Avrupa hedefini söylemekten ziyade örnekli olarak ortaya koyduk" diye konuştu.

 

'Cengiz Ünder Türkiye'nin Hagi'si'

Cengiz Ünder'in özel yeteneklere sahip olduğunu belirten Özkan, "Ben Cengiz'in Türkiye'nin Hagi'si olduğunu söylemiştim. Cengiz de Hagi'nin tüm özellikleri var. Premier Lig'de bile yaratıcı oyuncunun olmadığını görüyoruz.  Cengiz de asist ve gol atabilme özellikleri var. Her türlü zorluğun üstesinden gelir. Çağlar Söyüncü mevkisi gereği savaşçı bir kimlik.  Çağlar önümüzdeki yıllarda Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde boy gösterecektir" ifadelerini kullandı.

Berke Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Yabancı oyuncu konusunda tavırlarının değişmediğini belirten Seyit Mehmet Özkan, ismi son günlerde sık sık Fenerbahçe ve Avrupa kulüpleriyle anılan Berke Özer hakkında ise, "Altınordu olarak Avrupa'da gençlik turnuvalarına katılıyoruz. Avrupa'dan birçok takımın futbolcu izleme ekipleri oyuncularımızı izliyor. Berke de bu oyuncular içerisinde en başta olan isim, bizim asıl amacımız futbolcularımızın Avrupa'da futbol oynaması" açıklamasında bulundu.

 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler