Açıkladı! 'Ozan Tufan'ın üzerinde baskı var'

01.05.2017 - 16:04 | Son Güncellenme: 01.05.2017 - 16:04

AJANSSPOR ÖZEL- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

 Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan İrfan Buz'un röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Şehirde hava mükemmel'

"Göztepe maçı bizim açımızdan önemli bir karşılaşmaydı. Ümraniyespor ve Eskişehirspor maçlarını kaybedince negatif bir tablo ortaya çıktı. Ümraniye ve Eskişehir maçlarının ardından Giresunspor maçında negatif tabloyu durdurduk, iç sahada önemli olan Göztepe maçında galibiyet aldık. Şu anda ilk düşüncemiz Bandırmaspor maçından 3 puan kazanmak. Şehirde hava mükemmel. Son 4 maça girdik, 5 puan öndeyiz şehrinde havaya girmesi normal"

'Ozan Tufan'ın üzerinde baskı var'

"Fenerhahçe oyuncusu Ozan Tufan'ı ve eski talebelerimi takip ediyorum. Her zaman dedim. "Ozan, Avrupa'da oynayacak farklı bir oyuncu" Şu anda Ozan'ın yaşı 21, A Milli Takım'da Fatih Terim hocamız şans veriyor ve iyi bir performans sergiliyor. Ben bir soru soracağım.

'Ozan neden Fenerbahçe'de oynayamıyor?' Çünkü üzerinde bir baskı var, önümüzdeki yıl Ozan daha farklı olabilir"

'Harun üst düzey takımlarda oynayabilir'

"Ozan Tufan gibi Harun Tekin de benim dönemimde Bursaspor'da forma şansı buldu. O dönem Bursaspor'daFransız kaleci Sébastien Frey vardı ve son haftalarda Harun'a şans vermiştik. Sonrasında Şenol hoca Harun'a güvendi vebüyük bir aşama kaydetti. Çok önemli bir kaleci ülkemizde üst düzey takımlarda oynayabilecek bir kaleci"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler